BESÖK OSS OCH SE DET SENASTE

Hos oss blir du först med det senaste, se och smaka på årets produktlanseringar. Här håller du dig uppdaterad med det allra senaste
inom bland annat mat, dryck, utrustning och inredning som passar just din verksamhet.

NEW WAYS OF OPERATING

Den senaste tiden har många behövt hitta nya kreativa lösningar för att kunna fortsätta. Vi har sett allt ifrån nya erbjudanden, varierande menyer och påhittiga take away-lösningar till genomtänkta möbleringar och nya samarbeten. Är dessa förändringar bara början eller kommer branschen att återgå till hur det såg ut innan?

Food and health

NEW EXPERIENCE OF DINING

Take Away har blivit den nya normala, vilket ställer allt högre krav på koncept som ger gästerna mer än bara en måltid. Äta kan man ju göra i sin hemmiljö. Vad vill gästerna ha när samhället är öppet igen utan restriktioner? Vad bör man göra? Och hur gör man det?

NEW WAYS OF SERVING

Behovet av den traditionell servicepersonal har förändrats i ett samhälle där en app gör jobbet. Hur fångar vi servicekänslan av den fysiska upplevelsen trots att mötet sker digitalt? Hur hittar man balans mellan teknologi och service?

NEW WORLD OF TECH

Utvecklingen av tekniska lösningar i restaurangbranschen har under den senaste tiden varit oundviklig. Digitaliseringens möjligheter är många och robotar kan nu göra monotona uppgifter i köket, AI beräknar matsvinn, nya matprodukter uppfinns och mat kan produceras i städerna. Hur kommer detta att fortsätta och hur påverkar digitaliseringen branschen?

FoodTech

NEW WAYS OF EATING

Fler intresserar sig om var råvarorna på tallriken kommer ifrån. Trenderna, exempelvis hälsosamt och vegetariskt, närodlat, säsongsbaserat, hållbart i kombination med de nya beteenden och behov som har uppkommit, ställer höga krav på de som jobbar med mat. När gränserna nu öppnas igen och tillgång till råvaror inte är ett problem, vilka trender är här för att stanna? Vad skall man välja eller välja bort?

FFCR teman Kistamässan (2)

NEW WAYS OF WORKING

Personalbristen har blivit ett faktum och situationen med pandemin har inte gjort saken bättre. Till följd av arbetsbrist har många blivit tvungna att sadla om. Med krävande arbetsvillkor och arbetstider blir det svårt att vara en attraktiv arbetsgivare. Vad ingår i kockens arbete och vilka uppgifter kommer göra restaurangyrket mer attraktivt igen?

BRANSCHENS MEST AFFÄRSDRIVNA MÖTESPLATS SEDAN 2007

Sedan 2007 har vi haft möjlighet att hjälpa företag att knyta nya kontakter, hitta nya produkter, få inspiration och dessutom göra sina största samarbeten. Styrkan med FFCR är blandningen, det är det som gör det intressant. Vår mässa passar stor som liten, lokal eller nationell. 

VI ÄR ETT SMART EVENT

Alla besökare får en namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att du enkelt kan scanna de montrar som du är intresserad av. Du behöver inte längre samla på visitkort, ett mail skickas istället automatiskt till dig innehållande dina favoriter!

Person som visar upp en röd vit bakelse

Möt cirka 300 utställare som visar allt ifrån drycker, råvaror och halvfabrikat till utrustning, förpackningar, interiör och tekniska lösningar. Här hittar du en mix av små lokala uppstickare och stora nationella leverantörer.


Bakelser på fat med frukt och bär

Inspireras av spännande smakkombinationer och använd dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, prova, känn, smaka och starta sedan inköpsåret med nya favoriter. Samtidigt kan du lyssna på branschexperter som pratar om årets trender.

Hallon blåbär och jordgubbar i en skål

För dig som vill skapa många värdefulla möten finns alla möjligheter. Knyt nya kontakter och nätverka med dina branschkollegor för att få ut maximalt av den fysiska mötesplatsen.


Scroll to Top