BLI FÖRST MED DET
SENASTE I BRANSCHEN

Hos FFCR blir du först med det senaste, se och smaka på det kommande årets produktlanseringar. Här får du ta del av det allra senaste inom bland annat livsmedel, dryck, utrustning och inredning som passar just din verksamhet.

HITTA DIN NYA LEVERANTÖR

Möt över 250 utställare som visar allt ifrån drycker, råvaror och halvfabrikat till utrustning, förpackningar, interiör och tekniska lösningar. Här hittar du en mix av små lokala uppstickare och stora nationella leverantörer.

TRENDER OCH INSPIRATION

Inspireras av spännande smakkombinationer och använd dina sinnen på ett sätt som du endast kan göra i realtid. Se, prova, känn, smaka och starta sedan inköpsåret med nya favoriter. Samtidigt kan du lyssna på branschexperter som pratar om årets trender.

UPPLEV OVÄNTADE MÖTEN

För dig som vill skapa många värdefulla möten finns alla möjligheter. Knyt nya kontakter och nätverka med dina branschkollegor för att få ut maximalt av den fysiska mötesplatsen.

Besök oss

2025 bjuds det på två dagar fyllda av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker! På vår mötesplats träffar du branschkollegor och hittar nya kontakter i en myllrande atmosfär.

Försäljning på B2b mässa

VI ÄR ETT SMART EVENT

Alla besökare får en namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att du enkelt kan scanna de montrar som du är intresserad av. Du får ett mail skickat automatiskt till dig innehållande de utställande företagen du touchat!

GÖR SOM DINA BRANCHKOLLEGOR

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

Scroll to Top