VI FINNS I FEM STÄDER I NORDEN

Du vet väl om att vi finns i flera städer i Norden? Här hittar du både utställare och besökare inom hela HORECA-sektorn. Eftersom vi är en komplett mässa med allt du behöver under samma tak kan det inte bli enklare att mötas och hitta nya möjligheter.

EN RENODLAD BRANSCHMÄSSA​

Redan från starten tog vi beslut om att skapa en renodlad yrkesmässa. Genom rätt personer på rätt plats har vi skapat branschens mest affärsdrivna mötesplats. Missa inte möjligheten att möta upp till 300 utställare och tusentals beslutsfattare under ett och samma samma tak!

EN ENASTÅENDE STÄMNING

Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska restauranggatan du hittade under en resa. Omgivningen myllrar av glada förväntansfulla branschkollegor. Varmt välkommen in i en atmosfär fylld av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker! 

MÄSSANS EXPERIENCE AREA

Upplev det nya scenkonceptet Experience Area, här leder Lennart Wallander resan genom framtidens råvaror i sällskap av spännande gäster. Testa dig fram genom årets allra hetaste trender och  smakupplevelser. Alla aktiviteter på mässan är kostnadsfria. 

Scroll to Top