Vi är gränslösa

VI FINNS I FEM STÄDER I NORDEN

Du vet väl om att vi finns i flera städer i Norden? Här hittar du både utställare och besökare inom hela HORECA-sektorn. Eftersom vi är en komplett mässa med allt du behöver under samma tak kan det inte bli enklare att mötas och hitta nya möjligheter.

SÅ ARBETAR VI MED HÅLLBARHET

Vi behöver alla ta ett större ansvar för vår planet och se över de fotavtryck vi lämnar efter oss. Vår hållbarhetspolicy är viktig för att inspirera alla på vår mässa att tänka mer hållbart. Här kan du läsa vad vi som mässarrangör gör i vårt arbete för hållbara event.

EN RENODLAD BRANSCHMÄSSA​

Redan från starten tog vi beslut om att skapa en renodlad yrkesmässa. Genom rätt personer på rätt plats har vi skapat branschens mest affärsdrivna mötesplats. Missa inte möjligheten att möta upp till 300 utställare och tusentals beslutsfattare under ett och samma tak!

EN ENASTÅENDE STÄMNING

Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska restauranggatan du hittade under en resa. Omgivningen myllrar av glada förväntansfulla branschkollegor. Varmt välkommen in i en atmosfär fylld av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker!

MÄSSANS SCENPROGRAM

Snart presenteras årets scenkonceptet för Stockholm 2025. Gör dig redo för smakexplosioner och spännande gäster. 

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

Scroll to Top