FÖRBERED ER INFÖR MÄSSAN

Du registrerar din monterpersonal själv via My Easyfairs. All monterpersonal måste vara registrerad innan de kommer till mässan, så här går du tillväga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Tryck på ”glömt lösenord” om du behöver ett nytt login.
 2. Klicka på den mässa du ställer ut på 
 3. Välj ”Förbered din monter”, nr 2 på tidslinjen i ert My Easyfairs, och sedan ”Registrera min monterpersonal”. 
 4. Ni länkas nu till en ny portal. Välj ”Personnel” i menyfältet till vänster.
 5. Klicka på ”add new” och lägg till monterpersonalens uppgifter.
 6. Slutligen kan du välja att spara ner registreringarna eller att skicka dem direkt till din personal genom knapparna längst ner i vänstra hörnet.

Bokning av rum sker via Scandic hemsida eller genom att ringa Scandic Centralbokning på 08 517 517 00, tonval 1.

Vi har nu öppnat upp koden PRO15SE som ger 15% rabatt på ordinarie priser på Scandic Victoria Tower 30 januari – 1 februari 2024.
Koden uppges vid bokning på vår hemsida http://scandichotels.se/victoriatower

De rabatterade priserna går att boka från och med nu fram till 30 dagar innan ankomst.

 

 MY EASYFAIRS

I  vår utställarportal MyEasyfairs lägger ni upp information om ert företag. Det kan exempelvis vara er logga, kontaktuppgifter, registrering av monterpersonal, banners samt er digitala biljett.

LÄR KÄNNA BESÖKAREN

SÄKRA DIGITALA VISITKORT MED HJÄLP AV SMARTBADGE

Smart Badge – Ett digitalt visitkort! Som utställare får du på inflyttningen en läsare att sätta på er monterväggen för att förbättra den totala upplevelsen för våra besökare. Läsaren är en trådlös sensor som placeras i din monter. När besökaren touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in all den företagsinformation som ni delat i ert My Easyfairs. Informationen sammanfattas och skickas i ett samlat e-mail efter avslutat mässdag. 

Smart badge – från besökare till kvalificerat lead! Om du som utställare har ett GoLeads- eller ett GoPlus- paket drar du ytterligare fördelar med vår smart badge technology. Ni får nämligen tillgång till en lista med alla kontaktuppgifter till de som touchat er läsare under mässan.  Listan hittar ni i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

SCANNA NYA INTRESSANTA KONTAKTER MED HJÄLP AV VISIT CONNECT

Visit Connect ingår i deltagandet för er som valt EasyGo Leads, eller EasyGo Plus-paketen. Tjänsten gör det möjligt för er att enkelt samla information om era besökare genom att skanna QR-koden på deras entrékort med din telefon eller surfplatta. Ett smidigt sätt att få kvalificerade och detaljerade leads!

Har ni valt EasyGo Visibility och vill ha tillgång till scanningsfunktionen via telefon? Kontakta oss på support.ffcr@easyfairs.com

 • Öppna bekräftelsemejlet på din smartphone, detta fick du när du lades upp som monterpersonal i via My Easyfairs i Visit Connect portalen .
 • Om du inte hittar ditt bekräftelsemail kan den som har behörighetsnivån ”admin” till Visit connect
  portalen där skicka en ny länk.
 • När du klickar på Visit Connect-länken kommer du att få en kod skickad till din epostadress, lägg in koden och acceptera villkoren.
 • Ge Visit connect tillgång till din kamera genom att godkänna i pop upp fönstret
 • Bokmärk Visit connect websidan på din hemskärm för enklare och snabbare access.
 • Klicka på ”scan Leads” eller ikonen som ser ut som en liten ”blå gubbe” på skärmen för att börja samla leads. Tips! Den hos er som har behörighetsnivån ”admin” kan på förhand lägga upp ett antal frågor via Visit Connect portalen för att enklare och snabbare kvalificera leads. Exempel, vilken produkt är kunden intresserad av? Alternativen är då de produkter ni visar på mässan, osv.

Håll upp din telefon eller surfplatta och skanna QR koden på besökarens namnbricka. Efter att du skannat kan du besvara de förberedda frågorna, lägga till en notering, lägga till ett röstmemo och en bild till varje lead.

MARKNADSFÖRING

HUR VI SOM ARRANGÖR MARKNADSFÖR MÄSSAN

För att marknadsföra mässan arbetar vi bland annat med:

-Samarbeten med branschföreningar och magasin
-Digital annonsering
-Sociala medier
-Nyhetsbrev
Utskick av personlig inbjudan via post
Utskick av digital inbjudan
Inbjudan och information via partners, sponsorer och utställare

Vill du vara med i våra kanaler? Kontakta oss.

HUR DU SOM UTSTÄLLARE KAN MARKNADSFÖRA DITT DELTAGANDE

Som utställare och partner räknar vi med att ni marknadsför ert deltagande på mässan. Statistik visar att de utställare som har gjort ett gediget förarbete är de som är nöjdast efteråt. Här är några tips på vad du kan göra:

-Skicka inbjudan via fysisk post eller mail
-Sprid er medverkan på sociala medier
-Lägg upp en banner på er webbsida och i er email-signatur
-Dela ut en mässbiljett under kundbesök
-Annonsera i mässans partnertidningar: Hotell & Restaurang, Convenience Stores Sweden, Bröd, Besöksliv samt på HR-Torgets portal

Vi finns här för er och kan hjälpa till med personligt marknadsföringsmaterial. Vi kan även publicera era gästartiklar om en aktuell frågeställning, hett ämne, spännande case, nyheter eller aktiviteter som ni ska ha i montern. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som i slutänden publiceras i mässans kanaler. Maila materialet till: stina.johansson@easyfairs.com

ÄR DET NÅGOT ANNAT DU FUNDERAR PÅ?

HITTA TILL OSS!

KISTAMÄSSAN
Stockholm
Arne Beurlings Torg 5
164 40 Kista

Scroll to Top