Information för utställare

Här har vi samlat svaren på några av de vanligaste frågorna vi får från utställare. Vi hoppas du hittar det du söker annars är du välkommen att kontakta oss.

Inflytt

Måndag kl. 07.00-20.00
Tisdag kl. 07.00-20.00

Utflytt

Torsdag kl. 17.30-00.00

Öppettider besökare

Onsdag kl. 10.00-18.00
Torsdag kl. 10.00-17.00

My Easyfairs

Via utställarportalen My Easyfairs kan ni som utställare exempelvis redigera er profil, registrera monterpersonal och ta del av all information ni behöver kring ert deltagande.

INNAN

I  vår utställarportal MyEasyfairs lägger ni upp information om företaget, er logga, kontaktuppgifter, registrerar monterpersonal samt hämtar banners och er digitala biljetter.

Du registrerar din monterpersonal själv via My Easyfairs. All monterpersonal måste vara registrerad innan de kommer till mässan, så här går du tillväga:

 1. Logga in på My Easyfairs med det login som du fick när du bokade en monter på mässan. Tryck på ”glömt lösenord” om du behöver ett nytt login.
 2. Klicka på den mässa du ställer ut på.
 3. Välj ”Förbered din monter”, nr 2 på tidslinjen i ert My Easyfairs, och sedan ”Registrera min monterpersonal”. Ni länkas nu till en ny portal. Välj ”Personnel” i menyfältet till vänster.
 4. Klicka på ”add new” och lägg till monterpersonalens uppgifter.
 5. Slutligen kan du välja att spara ner registreringarna eller att skicka dem direkt till din personal genom knapparna i vänstra hörnet.

Vi finns här för er och kan hjälpa till med personligt marknadsföringsmaterial. Vi kan även publicera era gästartiklar om en aktuell frågeställning, hett ämne, spännande case, nyheter eller aktiviteter som ni ska ha i montern. Vi förbehåller oss rätten att avgöra vad som i slutänden publiceras i mässans kanaler. Maila materialet till: support.ffcr@easyfairs.com

Vid frågor gällande Inflytt och utflytt, vänligen kontakta
Kista Mäss-Service:
08-506 650 00
kistamasservice@easyfairs.com
www.kistamasservice.se

EFTER OCH UNDER

Som utställare får du på inflyttningen en läsare att placera i montern för att förbättra den totala upplevelsen och samla in leads. Läsaren är en trådlös sensor som placeras i din monter. När besökaren touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in all den företagsinformation som ni delat i ert My Easyfairs. Informationen sammanfattas och skickas i ett samlat e-mail efter avslutat mässdag. 

Du som utställare har ett GoPlus- paket och drar ytterligare fördelar med vår smart badge technology. Ni får nämligen tillgång till en lista med alla kontaktuppgifter till de som touchat er läsare under mässan. Listan hittar ni i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

Visit Connect ingår i alla  EasyGo marknadsföringspaket. Tjänsten gör det möjligt för er att enkelt samla information om era besökare genom att skanna QR-koden på deras entrékort med din telefon eller surfplatta. Ett smidigt sätt att få kvalificerade och detaljerade leads!

 • Tidigast 2 veckor innan mässan! Öppna bekräftelsemejlet på din smartphone (som du ska använda på mässan).  Mailet fick du när du lades upp som monterpersonal i via My Easyfairs i Visit Connect portalen.
 • Om du inte hittar ditt bekräftelsemail kan den som har behörighetsnivån ”admin” till Visit connect portalen skicka en ny länk.
 • När du klickar på Visit Connect-länken kommer du att få en kod skickad till din epostadress alt. telefonnummer, lägg in koden och acceptera villkoren.
 • Ge Visit connect tillgång till din kamera genom att godkänna i pop upp fönstret.
 • Bokmärk Visit connect websidan på din hemskärm för enklare och snabbare access.
 • Klicka på ”scan Leads” eller ikonen som ser ut som en liten ”blå gubbe” på skärmen för att börja samla leads.
 • Tips! Den hos er som har behörighetsnivån ”admin” kan på förhand lägga upp ett antal frågor via Visit Connect portalen för att enklare och snabbare kvalificera leads. Exempel, vilken produkt är kunden intresserad av? Alternativen är då de produkter ni visar på mässan, osv.

Håll upp din telefon eller surfplatta och skanna QR koden på besökarens entrékort. Efter att du skannat kan du besvara de förberedda frågorna, lägga till en notering, lägga till ett röstmemo och en bild till varje lead.

Vill du annonsera inför mässan i Stockholm? Här kommer förslag på annonsörer närmare mässan. 

SMART BADGE

Som utställare får du på inflyttningen en läsare att placera i montern för att förbättra den totala upplevelsen och samla in leads. Läsaren är en trådlös sensor som placeras i din monter. När besökaren touchar läsaren med sin smart badge samlar de automatiskt in all den företagsinformation som ni delat i ert My Easyfairs. Informationen sammanfattas och skickas i ett samlat e-mail efter avslutad mässdag. 

Om du som utställare har ett GoLeads- eller ett GoPlus- paket drar du ytterligare fördelar med vår smart badge technology. Ni får nämligen tillgång till en lista med alla kontaktuppgifter till de som touchat er läsare under mässan.  Listan hittar ni i ert My Easyfairs dagen efter mässan stängt.

Visit Connect ingår i deltagandet för er som valt EasyGo Leads, eller EasyGo Plus-paketen. Tjänsten gör det möjligt för er att enkelt samla information om era besökare genom att skanna QR-koden på deras entrékort med din telefon eller surfplatta. Ett smidigt sätt att få kvalificerade och detaljerade leads!

Har ni valt EasyGo Visibility och vill ha tillgång till scanningsfunktionen via telefon? Kontakta oss på support.ffcr@easyfairs.com 

 • Öppna bekräftelsemejlet på din smartphone, detta fick du när du lades upp som monterpersonal i via My Easyfairs i Visit Connect portalen .
 • Om du inte hittar ditt bekräftelsemail kan den som har behörighetsnivån ”admin” till Visit connect
  portalen där skicka en ny länk.
 • När du klickar på Visit Connect-länken kommer du att få en kod skickad till din epostadress, lägg in koden och acceptera villkoren.
 • Ge Visit connect tillgång till din kamera genom att godkänna i pop upp fönstret
 • Bokmärk Visit connect websidan på din hemskärm för enklare och snabbare access.
 • Klicka på ”scan Leads” eller ikonen som ser ut som en liten ”blå gubbe” på skärmen för att börja samla leads. Tips! Den hos er som har behörighetsnivån ”admin” kan på förhand lägga upp ett antal frågor via Visit connect portalen för att enklare och snabbare kvalificera leads. Exempel, vilken produkt är kunden intresserad av? Alternativen är då de produkter ni visar på mässan, osv.

Håll upp din telefon eller surfplatta och skanna QR koden på besökarens namnbricka. Efter att du skannat kan du besvara de förberedda frågorna, lägga till en notering, lägga till ett röstmemo och en bild till varje lead.

Visit Connect

Samla in kontaktuppgifter! För dig med GoLeads, GoPlus och GoPremium. Med appen Visit Connect kan du scanna information om besökarna som besöker din monter, helt enkelt genom att scanna QR-koden på deras Smart Badge. Detta underlättar i din uppföljning efter mässan och ser till att du inte tappar bort viktiga visitkort eller kontaktuppgifter.

FICK DU
INTE SVAR PÅ
DIN FRÅGA?

Scroll to Top