Ställ ut

VARFÖR STÄLLA UT

Här träffar du beslutsfattare och inköpare som befinner sig i en aktiv inköpsfas. Visa upp dina produkter och tjänster och träffa så många kvalitativa besökare som möjligt under två dagar. Ställ ut och låt kunderna komma till dig på Sveriges största mässa för HORECA-branschen.

Utställare på restaurangmässan FFCR
0 %
ÅTERBOKNING

På föregående mässa i Stockholm återbokade sig närmare 70% av företagen direkt på mässgolvet.

0 %
GÖR AFFÄRER

93% av besökarna från föregående mässa planerade att köpa en eller flera produkter/tjänster som visats på mässan.

0 %
ÄR BESLUTFATTARE

90% av våra tidigare besökare beslutar eller påverkar inköp på sitt företag.

Vem träffar du?

VÅRA BESÖKARE ÄR
BESLUTSFATTARE

Till mässan bjuder vi in både privata aktörer, kedjor och offentlig sektor. På plats träffar du endast bransch aktiva beslutsfattare från caféer, restauranger, servicebutiker, eventparker, snabbmatsrestauranger och offentlig sektor.

MÖT BESLUTSFATTARE

Ställ ut på branschens största och mest affärsdrivna mötesplats med beslutsfattare från hela HORECA-näringen.
Upplev fördelarna med det omvända kundbesöket där du under två fullspäckade mässdagar möter fler potentiella kunder än vad som varit möjligt under hela året.

Försäljning på B2b mässa

ÖKAD FÖRSÄLJNING

Vi är stolta över att ha en stor andel återkommande utställare på vår mässa. Nöjda utställare ger oss en bra indikation på att mötesplatsen genererar affärer. På föregående mässa i Stockholm återbokade sig närmare 70% av företagen direkt på mässgolvet.

ENKLA MONTERPAKET

Det är varken krångligt eller tidskrävande att genomföra ditt deltagande på vår tvådagarsmässa. Vi erbjuder färdiga monterpaket och smarta leadsverktyg. Här kan ni stärka ert varumärke, lansera en ny produkt, dela ut smakprover, samla leads eller sälja direkt på plats.

VI är gränslöSA

Vi är idag Nordens största mässa av sitt slag och finns nu i 5 städer – Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. Vi har något för dig oavsett om du är utställare eller besökare, jobbar inom café, fastfood, restaurang eller i någon annan del av HORECA-sektorn. Här hittar du hela branschen under samma tak!

KONTAKTA OSS

Har du frågor kring att ställa ut eller vill du skicka en bokningsförfrågan? Skriv dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig inom kort!

Kristoffer Horn

Senior SALES EXECUTIVE

Kontakta mig
När du vill ha svar kring priser och paketlösningar eller inspiration och tips kring ditt mässdeltagande.

Berätta om den bästa smakupplevelsen du har haft?
Åh, det är många! Men kanske carnitas tacos på en busshållplats strax utanför Mexico City!? Eller förra sommarens chilli crab på Jumbo Seafood i Singapore.

Pia Roos Börjesson

Pia Roos Börjeson

Senior SALES EXECUTIVE

Kontakta mig
När du vill ha svar kring priser och paketlösningar eller inspiration och tips kring ditt mässdeltagande.

Berätta om den bästa smakupplevelsen du har haft?
På The Place i Göteborg när jag för första gången fick prova gratinerad getost med honung och rysk kaviar på en smörstekt brödskiva, med en Sauvignon Blanc från Loire dalen. 

Scroll to Top