VI FINNS I FEM STÄDER I NORDEN

Du vet väl om att vi finns i flera städer i Norden? Här hittar du både utställare och besökare inom hela HORECA-sektorn. Eftersom vi är en komplett mässa med allt du behöver under samma tak kan det inte bli enklare att mötas och hitta nya möjligheter.

EN RENODLAD BRANSCHMÄSSA​

Redan från starten tog vi beslut om att skapa en renodlad yrkesmässa. Genom rätt personer på rätt plats har vi skapat branschens mest affärsdrivna mötesplats. Missa inte möjligheten att möta upp till 300 utställare och tusentals beslutsfattare under ett och samma samma tak!

EN ENASTÅENDE STÄMNING

Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska restauranggatan du hittade under en resa. Omgivningen myllrar av glada förväntansfulla branschkollegor. Varmt välkommen in i en atmosfär fylld av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker! 

SCEN-NYHETER FÖR MÄSSAN

Upptäck vårt senaste koncept med branschkändisar i Live-köket och Loungen. Här bjuder vi in kända ansikten till spännande samtal om trender och nyheter. Dofta, känn och smaka på vad kändisarnas tillagar i köket. Alla aktiviteter på mässan är kostnadsfria. 

Scroll to Top