FAQ

FÖR BESÖKARE

Du har frågorna, här är svaren

PROGRAM

Nej, du registrerar dig som besökare och får en digital entrébiljett med QR- kod skickad till den mejladressen du angav i registreringsformuläret. När du anländer till mässan väljer du själv vilka aktiviteter du vill delta på.

Observera att du måste ha registrerat dig som besökare och mottagit en entrébiljett för att kunna ta del av mässans program. Entrébiljetten är kostnadsfri för alla som jobbar inom branschen. 

BILJETTER OCH ANMÄLAN

Din biljett skickas till din e-mail vid bokningstillfället, sök efter mailadressen noreply@ndc.easyfairs.com

Om du fortfarande inte hittar din biljett kan du kontakta oss.

Du kan inte överlåta din entrébiljett eftersom den är personlig. Däremot går det bra att bjuda in branschkollegor kostnadsfritt. När de registrerar sig som besökare får de en egen personlig entrébiljett.

GENERELL INFO

29 januari 10:00 – 18:00
30 januari 10:00 – 17:00

Vid entren kommer du att få en smart namnbricka som gör det enklare för dig att byta kontaktinformation med utställarna i montrarna. Efter mässdagen kommer du få ett mail med en komplett lista på de företagen som du visat intresse för, smart va?

Du hittar boendealternativ här.

TÅG
Grönt alternativ  (Rekommenderas av mässteamet)
Tunnelbana: Ta tunnelbanans blå linje 11 från T-centralen mot Akalla. Kliv av vid Kista – restid 17 minuter. Från Kista Centrums T-banestation är det sedan 12 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning till Kistamässan. Tunnelbanan går ca 6 gånger i timmen. 

PENDELTÅG
Ta pendeltåget från Stockholms central mot Uppsala, Upplands Väsby eller Märsta. Kliv av vid Helenelunds station – restid 12 minuter. Från Helenelunds station är det sedan 5 minuters promenad till Kistamässan. Följ skyltning mot Kistamässan. Pendeltågen går 4-6 gånger i timmen.

FLYG
Arlanda: Från Arlanda tar du dig enklast till Kistamässan med pendeltåg. Åk i riktning mot Stockholm och kliv av vid Helenelunds station (drygt tjugo minuter i restid). Från Helenelunds station är det omkring fem minuters promenad till Kistamässan. Ett annat alternativ är att åka med taxi. Vi rekommenderar dig att välja något av de större taxibolagen i Stockholm för att få så bra pris som möjligt på din resa. Välkommen att kontakta oss på Kistamässan så kan vi tipsa dig om bolag. 
Bromma: Från Bromma Flygplats kan du åka antingen med taxi eller kommunalt med SL.

BIL
Trafikverket genomför ett infrastrukturprojekt som ska leda till att tvärbanan (från Bromma flygplats) ska angöra till Helenelunds pendeltågstation. På grund av detta är det begränsade parkeringsmöjligheter vid Kistamässan. Därav rekommenderar vi dig att åka med kollektivt till mässan.

E4 Norrgående: Ta avfarten KISTA S från E4 för att köra in på Kymlingelänken/väg 279. Håll till höger och följ skyltar mot Kistamässan. Sväng vänster vid trafikljusen skyltat mot Kistamässan. Kör rakt fram i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.
E4 Södergående: Ta av från E4 vid avfart KISTA S. Sväng höger vid andra avfarten och följ skyltar mot Kistamässan. Kör höger i cirkulationsplatsen mot Torshamnsgatan och skyltar mot Kistamässan. Kör rakt fram på Torshamnsgatan vid trafikljusen. Sväng höger in på Strömögatan och följ skyltar mot Kistamässan.

PÅ PLATS

Bevakad garderob finns på plats.

Det finns parkeringsplatser i anslutning till mässan. Se karta på parkeringar här.

Tyvärr får husdjur inte följa med in på mötesplatsen (gäller ej ledarhund).

På Kistamässan finns det en restaurang samt ett café som serverar fika och lättare måltider.

Mässan är endast öppen för de som aktivt jobbar inom branschen. Mässan är en ren fackmässa och endast representanter från näringslivet och offentliga sektorn får lov att besöka. Legitimation kan krävas tillsammans med visitkort i entrén. Åldersgräns 18 år. Vi kan tyvärr inte ta emot privatpersoner eller studerande. Barnvagnar och större väskor är inte heller tillåtet inne i mässhallen.

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

Scroll to Top