Vi ses 2025!

ffcr är tillbaka i januari

FFCR är Sveriges största mässa för HORECA- branschen. Här får du ta del av nyheter, inspiration, oväntade möten och nya möjligheter. Möt över 250 utställare, allt ifrån ledande leverantörer till små lokala uppstickare. 

Nästa gång ses vi i Stockholm 29-30 januari eller i Göteborg redan 18-19 september. 

 

EN OSLAGBAR STÄMNING

Upplev myllret av glada förväntansfulla människor som samlas under ett tak. Här blir du först med årets trender och produktnyheter. 

Se, lyssna, känn, smaka och starta inköpsåret på mässan

Bli en del av Nordens ledande mötesplats för branschen

BLI FÖRST MED DET SENASTE

Ta del av nyhetsbrevet och få unika erbjudanden, de senaste trenderna och nyheterna om branschen.

VI ÄR ETT SMART EVENT

Alla besökare får en namnbricka. Den är utrustad med ett chip som gör att du enkelt kan toucha de montrar som du är intresserad av. Du får ett mail skickat automatiskt till dig innehållande de utställande företagen du touchat!

samarbetspartners

Angående parkering

Just nu har Kistamässan reducerade parkeringsmöjligheter på grund av ett större infrastrukturprojekt som leds av Stockholm Stad och Trafikverket. Vi uppmuntrar därför dig att i allra möjligaste mån åka kollektivt när ni besöker mässan. Parkeringsmöjligheter finns på Kista Galleria. Annars går det en shuttlebus mellan Kista galleria (Jan Stenbecks torg) och mässan varje kvart. Läs alla de praktiska detaljerna du behöver veta kring mässan här

Scroll to Top