I samråd med utställare och partens har vi beslutat att Fastfood & Café & Restaurant Expo (FFCR) , som skulle arrangeras på Kistamässan i mars flyttas till 24–25 maj 2022. Vi är mycket glada över att kunna fullfölja vår utgångsplan med triss i mässor detta år och den nya uppställningen för 2022 ser ut som följer-

  • Stockholm, Kistmässan 24–25 maj
  • Göteborg, Prioritet Serneke Arena 21–22 sep
  • Malmö, Malmömässan 19–20 okt

Kommande mässorna i Stockholm och Malmö går under temat ’’The New Normal’’ och det kan väl inte bli mer passande. Vi lever i en helt ny tid med förändrade behov som hela branschen måste förhålla sig efter. Nu ser vi verkligen fram emot att kunna erbjuda en fysisk mötesplats med start våren 2022 där hela HORECA näringen får synas, mötas och inspireras av årets alla nyheter, trender och erbjudanden igen.

Vad är På Fastfood & Café & Restaurant Expo?
Här kan hela branschen träffas under ett och samma tak. Gör din nästa affär, träffa nya och befintliga kontakter, ta del av årets produktlanseringar och lyssna på årets trender i branschen. Sedan 2007 har vi fått möjlighet att hjälpa företag att knyta nya kontakter, hitta nya produkter, få inspiration och dessutom göra sina största affärer.

Hos oss hittar du allt från stora grossister till de små lokala och nischade företagen. Möt utställare inom hela HORECA branschen. Starta inköpsåret på mötesplatsen där branschen möts!

Mässan i Stockholm byter datum
Scroll to Top