Lisa Lemke vid plank stor

Lisa Lemke – Moderator i Stockholm
Lisa Lemke är moderator för Stockholm och kommer vara den som leder samtalen med gästerna kring årets tema “The New Normal”. Lisa är frilansande matkreatör, matstylist och tv-kock. Hon arbetar med att laga, prata, skriva och styla mat för tidningar, böcker, radio, tv och reklam.

Sedan drygt femton år tillbaka har vi kunnat följa hennes avslappnade, kreativa och glimtfyllda inställning till matlagning och recept-skapande. Lisa har sedan 2011 spridit matglädje i tv, bland annat genom Sommarkväll på SVT, Grillmästarna, Mitt kök/Köket på TV4 och SVT:s matprogramserie Timjan, tupp & tårta.

Lisa Lemke sitter vid buske

Lisas matfilosofi är tydlig 
“matlagningen ska vara enkel, rolig och locka till gemenskap vid matbordet. Att laga god mat ska inte behöva förknippas med någon form av prestige. Lisas hjärtefrågor kring mat är lantbruk och hållbarhet, och det är något som hon aktivt arbetar med.”

Lisa är en uppskattad konferencier och moderator, där hennes främsta kännetecken är att sprida energi, showa och underhålla, men också för att hon är bra på att lyfta andra, på ett professionellt sätt hålla i trådarna, och ställa rätt frågor (hon är i grunden journalist). Lisa passar såväl på stora scener med större evenemang som med mindre publiker och arrangemang. Från gala till bönder!

Lisa är också en inspirerande föredragshållare där hon inte bara pratar om hjärtefrågorna mat, levande lantbruk och hållbarhet, utan också om målbilder, drömförverkligande, vikten av att ge sig ut på tunn is mellan varven, hur man blir bäst på sitt jobb genom att jobba med det man älskar och hur man bäst bollar med sin tid.

Scroll to Top