Sveba Dahlen AB

Sveba Dahlen AB

Sveba Dahlen är marknadsledande i Norden inom utrustning för bageri, konditori, restaurang- och hotellverksamhet. Vi är en global aktör av våra egna varumärken Glimek och Sveba Dahlen, som Rondo, König, Mimac, Varimixer och TurboChef med flera. Vårt erbjudande till dig är därför ett brett och heltäckande sortiment, från vispmaskiner och degblandare till brödlinjer, bageriugnar och pizzaugnar. Vår starka marknadsposition är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva maskiner.

Vårt huvudkontor, utveckling och den största delen av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Norge, Danmark, Spanien, Estland och Ryssland samt via ett stort antal distributörer finns våra bagerimaskiner representerade i över 100 länder.

Sveba Dahlen ingår i det amerikanska bolaget The Middleby Corporation som är världsledande inom tillverkning och distribution av en rad maskiner inom matberedningsutrustning för kommersiell restaurang, bostads- och livsmedelsindustri.

Kontakta oss

Scroll to Top