Sveba Dahlen AB

Sveba Dahlen AB

Om oss

Sveba Dahlen är marknadsledande i Norden inom utrustning för bageri, konditori, restaurang- och hotellverksamhet. Vi är en global aktör av våra egna varumärken Glimek och Sveba Dahlen, som Rondo, König, Mimac, Varimixer och TurboChef med flera. Vårt erbjudande till dig är därför ett brett och heltäckande sortiment, från vispmaskiner och degblandare till brödlinjer, bageriugnar och pizzaugnar. Vår starka marknadsposition är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva maskiner.

Vårt huvudkontor, utveckling och den största delen av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Norge, Danmark, Spanien, Estland och Ryssland samt via ett stort antal distributörer finns våra bagerimaskiner representerade i över 100 länder.

Sveba Dahlen ingår i det amerikanska bolaget The Middleby Corporation som är världsledande inom tillverkning och distribution av en rad maskiner inom matberedningsutrustning för kommersiell restaurang, bostads- och livsmedelsindustri.

News

Nu finns Pizza High Temp med två däck!

Nu finns Pizza High Temp med två däck!

Utveckla pizzakonceptet med napolitansk pizza! Med Sveba Dahlens elektriska motsvarighet till vedeldad ugn bakar du napolitanskt i modern tappning. Du får samma jämna bakresultat under hela passet och slipper dessutom krångel med ved, eld och rökgaser

Läs mera »

Jobbannonser

Elkonstruktör

Som Elkonstruktör hos oss arbetar du med elkonstruktion av produkter för brödlinjer och bageriugnar. Du arbetar såväl med nykonstruktion som ändringar på befintliga produkter och deltar aktivt i kundanpassningsprocessen.

Arbetsplats är på Sveba Dahlens huvudkontor i Fristad strax utanför Borås.

Ansökan sker på speedgroup.se. För mer information om tjänsten, välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carl Otter.

Se jobbannonser »

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top