Debic knäckte nöten!

Debic med sin Demo Foodtruck

Debic knäckte nöten!

2020 var året då företaget Debic skulle fira sitt 100 års jubileum, så kom en pandemi, besöksförbud och hårda restriktioner.
Det var dock inte bara firandet som fick läggas på hyllan, det stora problemet kom med de hinder som följde med besöksförbuden, hur skulle dom kunna fortsätta att träffa sina kunder och visa upp sina produkter?

Debic foodtruck

En briljant idé!
En dag fick Beatrice Algra (med team) försäljningschef på Debic den briljanta idén , företaget skulle rulla ut på en Sverigeturné med en Demo – Foodtruck, ÄNTLIGEN kunde Debic träffa och inspirera sina kunder igen och samtidigt garantera säkerheten till kunder och personal.

‘’Vi har under turnén varit i ca 17 städer. Syftet är att inspirera och sprida en positiv boost trots rådande situation. "Vi är i det här tillsammans och det är tillsammans vi klarar detta.’’’

Beatrice Algra


2 härliga ambassadörer

Herrarna klädda i kock & bagerirock är 2 av Debics fantastiska ambassadörer- Daniel Pembert från succé duon pembertochgustafsson med restauranger så som Lokal17, Alnarp mfl och stjärn bagaren Sylvain Marron som driver Sylvain Marron Patissier Chocolatier, sylvainmarron

Är du också imponerad av Debic sätt att hitta lösningar i en svår tid?
Ni hittar dom i montern på mässan i Stockholm!

Debic Food demotruck
Scroll to Top