Paul och Tareq. 2

Vi kan stolt presentera 2 nya moderatorer till Stockholm!

Vi är så glada över att kunna presentera våra två moderatorer för FFCR – Fastfood, Café & Restaurant Expo 2021. Nämligen Paul Svensson och Tareq Taylor.

Tareq Taylor

Tareq Taylor är en fantastisk kock från Malmö. Han brinner för mat och människor och arbetar just nu aktivt med ”Tillsammans mot krisen” ett initiativ för att rädda jobben och få branschen på fötter igen, samtidigt som han driver egna restauranger, i både Stockholm och Malmö.

Porträtt på Paul Svensson

Paul Svensson, även kallad hållberhetskock, matvisionär, tävlingskock, hedersdoktor, kokboksförfattare, ja, det finns många saker att säga om Paul. Paul har precis släppt ny kokbok och driver idag restaurang Fotografiska och Paul Taylor Lanthandel, den sistnämnda som han har ihop med Tareq Taylor.
 Vi är väldigt nöjda över att både Paul och Tareq vill vara med oss i våra nya koncept för mässan i Kista.
Träffa både Paul & Tareq på mässans nya koncept, Live-köket och Loungen-

Loungen
Loungen är ett område på mässan som är uppbyggt som en vardagsrum, där besökarna kan sätta sig ner och inspireras av spännande samtal med branschprofiler och där Paul och Tareq bjuder in sin gäster till samtal om deras karriärer, intressen men även trender i branschen. Exempel på trender eller ämnen de kommer diskutera är hållbarhet, växtbaserat, nya tider – nya behov, hälsa, ny teknik med fler.

”Live-köket”
”Live-köket” är ett pop-up kök där Paul och Tareqs gäster under 30 minuter får laga, baka, tillreda något inför öppen ridå, som besökarna sedan får smaka på.
Här kommer även andra programpunkter in, men det uppdaterar vi er på under resans gång.

Fotograf: Erica Wessman & Cecilia Wikbladh 

Scroll to Top