VARFÖR STÄLLA UT HOS OSS?

HOS OSS GÖR DU AFFÄRER

Ställ ut på branschens största och mest affärsdrivna mötesplats med beslutsfattare från hela fastfood, café och restaurangnäringen.
Upplev fördelarna med det omvända kundbesöket där du under två fullspäckade mässdagar möter fler potentiella kunder än vad som varit möjligt under hela året.

TRÄFFA RÄTT BESÖKARE FÖR DINA MÅL

Hos oss träffar du beslutsfattare som, kockar, restaurangchefer, inköpsansvariga, kostchefer, storkökskonsulter, caféägare, ansvariga på stora kedjor och eventparker. För att du ska få så mycket kvalitativa besök till din monter som möjligt gäller inträde endast för verksamma personer i branschen, därav inga barn, studenter och pensionärer.

VÅRA UTSTÄLLARE NÅR SINA FÖRSÄLJNINGSMÅL

Vi är stolta över att ha en stor andel återkommande utställare, våra nöjda utställare ger oss en bra indikation på att vår mötesplats genererar affärer.
På föregående mässa i Stockholm återbokade sig närmare 70% av företagen direkt på mässgolvet.

UPPTÄCK HUR ENKELT DET ÄR ATT STÄLLA UT

Vi finns med dig som utställare under hela vägen fram till ett lyckat mässdeltagande. Genom våra monterpaket och smarta verktyg kan du under två tidseffektiva mässdagar enkelt knyta nya kontakter. För att boka monter, få offert och tillgång till hallplanen kontakta Pia eller Kristoffer.

VAD SÄGER VÅRA UTSTÄLLARE?

''Vi är jättenöjda och har hittat flera nya kunder, redan första dagen har vi bytt information med 445 potentiella samarbetspartner''
kvinna
Charlotte Svensson
Ansvarig, Axfood Snabbgross
''För oss är det här den viktigaste mässan på hela året. Det här är vårt huvudfokus och vi kommer definitivt tillbaka 2021.''

kvinna
Johanna-Magdalena Lundqvist
Marketing manager Haugen-Gruppen AB
''Mässan har varit jättebra! Ett lyckat koncept för att enkelt kunna dela information med nya potentiellas kunder & samarbetspartners.''
man
Micke Nobling
Stockholm C & E Gastro Import

GÖR SOM DINA KOLLEGOR!

Prenumerera på nyhetsbrevet för Fastfood, Café & Restaurant Expo så får du också ta del av exklusiva erbjudanden, nyheter och det senaste inom branschen.

Scroll to Top