Triumf Glass

Triumf Glass

Triumf Glass AB, det svenska familjeföretaget som sprider glassglädje från vårt produktions- och huvudkontor i Sävedalen, strax utanför Göteborg.
Varje år producerar vi 17,5 miljoner liter glass och har idag en omsättning på ca 600 miljoner kronor. Med anor ända tillbaka till 1946 bär vi på en rik historia som familjeföretag och en gedigen kunskap om glasstillverkning och produktkvalitet.
År 2018 introducerade vi stolt varumärket Farbror Arnes, som snabbt etablerade sig med lockande smaker som Brynt Smör, Kladdkaka och Nötkola. Varumärkets popularitet har kontinuerligt växt, och 2023 följde vi upp framgången med lanseringen av Farbror Arnes som skopglass. God hantverksglass med äkta råvaror av högsta kvalitet, där vi hämtar inspiration från gelatotrender runt om i världen.
Triumf Glass AB är idag BRC-certifierat samt certifierade enligt ISO 14001. Med över 110 medarbetare är vi stolta att vara Sveriges näst största glassleverantör. Vi samarbetar idag med flera välkända varumärken som till exempel Mars, Snickers, Dumle och Fazer.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top