Thatsup AB

Thatsup AB

Branschens bästa hemsidor – en helhetstjänst för restaurang, café och hotell.

Att skapa en hemsida har tidigare varit dyrt och ett stort projekt. Den behöver dessutom uppdateras, inte bara med information utan även hållas modern. Med Thatsup Web betalar du istället en månadskostnad som inkluderar foto, design, underhåll och personlig support.
Vi ansvarar för att ni alltid har en hemsida och ett system som ligger i framkant av utvecklingen, både funktionellt, utseendemässigt och alla andra delar som krävs. Ni ska aldrig behöva tänka på att bygga en ny hemsida igen. Och framför allt ska problem aldrig uppstå, och om de mot förmodan gör så tar vi ansvar för att snabbt åtgärda det.

Spara tid, energi och pengar. Ni lämnar över ansvaret till oss. Vi designar och skapar innehållet på sidan, analyserar er trafik, samt håller sidan uppdaterad löpande så att den aldrig blir omodern.

1. Öka antalet kunder
En hemsida med snygga bilder, rätt innehåll och bra design gör att fler av era besökare blir till fysiska kunder.

2. Spara tid och energi
Släpp ansvaret till oss, från behovsanalys och utförande, till uppföljning och uppdatering. Att uppdatera öppettider eller liknande går på nolltid i vår smarta dashboard. Din dedikerade kontaktperson finns alltid ett samtal eller ett mail bort.

3. En smart investering
Tanken är att ni ska tjäna pengar på Thatsup Web genom fler kunder. Vi är dessutom säkra på att ni kommer spara pengar i form av minskad arbetstid. Bortsett från det är själva kostnaden för Thatsup Web otroligt konkurrenskraftigt jämfört med att bygga en lika bra hemsida hos en annan leverantör.

Läs mer på Thatsup.website/

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top