Switsbake Int AB

Switsbake, ett bageri med produktion och verksamhet i hjärtat av Sörmland, Malmköping. Vi ingår i en grupp med bagerier i bland annat Tyskland, Polen, Danmark, England.
Switsbake har en lång och mycket god erfarenhet av detaljhandelstjänster, catering, försäljning och bageribranschen och arbetar i hela Norden. Hos oss blir det enkelt.

Vi är specialiserade på produktion av olika typer av kaffebröd och vänder oss till livsmedelsbutiker, servicebutiker, restauranger och kommersiella kök. Vi är snabba, flexibla och arbetar med tydliga processer som gör det lättare för alla inblandade. En av våra styrkor är kunskapen om produktutveckling och innovation inom bageri.

Vi tror på öppenhet och ställer höga krav på oss själva och våra partners, vilket garanterar att du som kund alltid kan fokusera på ditt företag. Tillsammans med dig som kund bestämmer vi vad målet med uppdraget är, vilket vi sedan följer upp och säkerställer.

Välkommen till vår monter där vi presenterar vårt sortiment och våra nyheter för 2021.

Markerad produkt

Pajskal 25 cm

Pajskal av högsta kvalitet genom skonsam bearbetning av de bästa ingredienserna efter ett gammalt traditionellt recept. Vi gör det enkelt för dig som vill skapa dina egna mat och dessertpajer. Sortimentet erbjuder: 25 cm och 17 cm pajskal för mat och dessertpajer och smördegsplattor.

Läs mer »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top