Sika Footwear A/S

Sika Footwear A/S är totalleverantör av arbets- och säkerhetsskor till en lång rad branscher och användare inom bl.a. restaurang, störkök, cafe, hotell och livsmedelsindustrin.
Det breda sortimentet omfattar hela spektrat inom arbets- & säkerhetsskor. Du hittar mer information om vår verksamhet och våra produkter på sikafootwear.se. Vi är glada över att kunna hälsa dig välkommen till monter D11.

50018 / LEAP

Lätt och ventilerande arbetssko med elastiskt band över vristen. Skorna erbjuder suverän passform och komfort – och ger samtidigt känslan av att vara en barfotasko. Av ventilerande textil/stickningar utan sömmar och med många smarta detaljer. Den specialdesignade yttersulan är extra halkhämmande och ger bra fotfäste på hala ytor. Med luftbubblorna i yttersulan får du samtidigt en unik komfort och stötabsorbering under hela foten så att risken för skador i knä, höfter och rygg minskas. Den stötabsorberande inläggssulan andas, minskar dålig lukt, är tvättbar och bevarar det mesta av sin form även vid långvarig användning. Skorna finns i flera färger. Metallfri. PVC-fri.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top