Purspot AB

Purspot är ett Svenskt Fintech-bolag som erbjuder mobila betallösningar som digitaliserar fysisk handel, såsom restaurangbranschen.

Vi erbjuder flera olika betallösningar för att effektivisera försäljningen; Mobil OnlineOrder, Mobilt kassasystem inbyggt i betalterminal, IoT betalningar, etc.
Vi har samarbetat med några av de stora svenska bankerna och finansaktörerna, för att erbjuda snabba och smidiga betallösningar som fungerar i alla köpkanaler.

Vårt mål är att bli det självklara valet som mobil betallösning för både konsument och handlare, oavsett bransch eller köpkanal.
Purspot digitaliserar fysisk handel!

Mobil Online Order

Purspot är en mobil order- & betallösning som gör det smidigt för dig och dina kunder. Dina kunder beställer & betalar via sin mobiltelefon, utan att behöva ladda ner någon App. Det är enkelt för dig att komma igång och miljontals konsumenter kan börja handla hos dig direkt. Med Purspot kan dina kunder handla snabbare och oftare, samtidigt som du får en effektivare produktion och leverans. Ökad omsättning för dig, smidigare för kunden!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top