Lagerblad Foods AB

Lagerblad Foods började som två köksmästares dröm om att laga god husmanskost i stor skala — numera är bolaget ett mångsidigt livsmedelsbolag, som tillverkar ett brett sortiment av högklassiga produkter.
Färsbiffarna, köttbullarna, pirogerna och korvarna tillverkas med samma kärlek och omsorg som man gjorde i ”farmors kök”; av äkta råvaror och enligt klassiska recept — vilket även märks i slutresultatet.
Konservering genom djupfrysning bidrar till att vi kan undvika en hel mängd konserveringsmedel. Frysta produkter ger även flexibilitet genom sin långa hållbarhet — man har alltid fina ”färska” produkter att tillgå ur frysen.
Vår produktionsanläggning, vårt kök, är modernt och har många intelligenta tekniska lösningar, vilket medverkar till en mycket hög produktsäkerhet. Våra recept däremot är klassiska och traditionella, våra produkter ska smaka och kännas hemlagade.
Vi är stolta och glada över våra produkter och vår anläggning, ja också i allra högsta grad över vår kunniga och motiverade personal, som till stora delar har varit med från början.

Markerad produkt

Chorizobulle 8g

99 % kötthalt gör att du inte behöver äta många för att bli mätt. I dessa små bullar får du chorizokorvens goda smak men i nytt format. Passar perfekt som buffémat eller i en pasta med tomatsås och strössel av mozzarella på toppen. Denna lilla köttbulle är både glutenfri, mjölk- och laktosfri och innehåller inte ägg.

Läs mer »

Produkter

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss