Lagerblad Foods AB

Om oss

Lagerblad Foods historia började i en gammal rödtegelbyggnad invid Helsingfors Partitorg år 1998, då två erfarna köksmästare bestämde sig för att tillsammans börja laga mat för försäljning till storkök inom HoReCa sektorn. Köksmästarna hade en vision av att leverera god mat, av förstklassiga ingredienser, som tillretts på klassiskt vis och därigenom erbjuda storkökskunderna ett gott och nytt affärskoncept till fördel för bägge parter.

Under årens lopp har visionen blivit verklighet, bolaget Lagerblad Foods har vuxit till sig och blivit en mångsidig matleverantör till den krävande storköksmarknaden. Idag jobbar närmare 30 proffs för oss med att producera och sälja färsbiffar, köttbullar, helköttsbiffar och -korvar, samt piroger av många olika sorter. Råvarubasen är bred, produkter görs av fjäderfä, nöt, gris, grönsaker och fisk. Gemensamt för alla produkterna är att de tillverkas med samma kärlek och omtanke som klassikerna i ett eget hemmakök – omsorgsfullt och av de bästa råvarorna. Genuin mat och riktiga smaker är vad vi tror på och det kallar vi på Lagerblad Foods för husmanskost på riktigt.

För att undvika tillsatsämnen så fryses alla Lagerblad-produkter ned genast efter tillredning. Produkterna är alltså tillredda och djupfrysta, har lång hållbarhetstid, och är enkla för slutkunden att använda. Produkterna behöver bara värmas upp, och de är färdiga för matbordet. Några fördelar som vi ser är att det minskar svinnet i matproduktionen. Det är lätt att förvara produkterna i frysen och endast värma upp den mängd man behöver, detta möjliggörs även av att varje produkt fryses ner enskilt så det är lätt att ta ut mera vid behov. Våra produkter håller en hög och jämn kvalitet vilket gör att du kan garantera dina kunder samma goda kvalitet dag ut och dag in.

Vårt kök, vår matfabrik, representerar den senaste tekniken och säkerheten i branschen. Produktionen är myndighetsövervakad och FSSC22000-certifierad och vi jobbar oavbrutet med att upprätthålla en mycket hög produktsäkerhet.

Markerad produkt

Mexikansk Grönsaksbiff 50g

En kryddig grönsaksbiff som kombinerar bondbönor och svarta bönor med majs, paprika och lök som sedan smaksätts med härliga heta mexikanska kryddor. Grönsakshalt 92%. Produkten passar utmärkt till alla typer av varma och kalla vegetariska- och veganrätter. Glutenfri, mjölkfri och ägg fri. Vegan.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top