Kronfågel AB

Kronfågel – Kycklingspecialisten

Alla produkter under Kronfågels varumärke är uppfödda och slaktade i Sverige och kommer från någon av våra 46 gårdar med professionella och stolta uppfödare. Vårt färska sortiment är dessutom gårdsmärkt – kyckling med hemadress helt enkelt!

46 svenska gårdar
Kyckling från Kronfågel kommer från svenska gårdar. Det är hängivna bönder som arbetar hårt för att föda upp världens bästa kyckling. Våra 46 uppfödare är rätt lika egentligen – de föder upp sina kycklingar enligt en av världens strängaste strängaste djurskyddslagstiftningar. De har en livsstil som anpassat sig efter kycklingens, för att du ska få en så frisk kyckling som möjligt. Inte sällan bor de nära slakteriet för att minimera transportsträckorna och odlar spannmålet själva så att de får ett minikretslopp på gården. Förutom lagstiftning har branschen ett unikt djuromsorgsprogram som ställer ännu större och fler krav än lagstiftningen. Allt för att du som väljer Kronfågel ska känna att du gör ett bra val.

Oavsett gård, kan du alltid vara säker på att kycklingen fötts upp på bästa sätt, av bönder som verkligen älskar att vara bönder. Kycklingarna ska må bra hela vägen från att de kläcks till att de slaktas. Som kund och konsument ska du alltid känna trygghet när du använder våra produkter. Det är vårt löfte till dig.

Markerad produkt

Stekt klubbfilé artikel 3911

Det ska vara enkelt att laga god mat! Klubbfilén är en urbenad kycklingklubba med skinn, den smakrikaste och godaste delen på kycklingen. Vi lanserar den nu färdigstekt och fryst. En produkt för de som inte har möjlighet eller tid att hantera rå kyckling. Perfekt resultat varje gång! Passar utmärkt att äta som den är, i en kycklingburgare, trancherad på en sallad eller vid sidan av pommes med bearnaisesås.

Läs mer »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss