KassaCentralen

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP onlinebeställningar. Dessutom erbjuder vi en helt fristående, molnbaserad kassa som vi kallar TruePAD. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support och garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi har över 35 års erfarenhet inom branschen och är ett 50-tal anställda i 7 städer i Sverige; Malmö, Helsingborg, Kalmar, Göteborg, Stockholm, Gävle och Sundsvall. Därtill har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela landet. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start — från beställning till leverans. Vi anpassar kassasystemen efter era önskemål och försöker skräddarsy vårt samarbete så mycket som möjligt. Utöver kassaregister förser vi er även med förbrukningsmaterial som kassarullar med mera.

Vi hjälper er att jobba smartare!

Markerad produkt

TruePAY kortterminaler

Vi har tre olika typer av kortterminaler; en kassakopplad, en fristående och en trådlös allt-i-ett-terminal. Vår trådlösa terminal har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch. Till denna erbjuder vi ett helheltskoncept för restauranger som hjälper er att spara in flera steg och ge era gäster en snabbare service. Använd allt-i-ett-terminalen för både beställning och betalning i en och samma enhet. Den har tre olika lägen beroende på om ni tar beställningar vid bordet, i baren eller snabbt vill hämta upp en nota.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss