KassaCentralen

Om oss

Vår målsättning är att erbjuda er en trygg och säker helhetslösning som hjälper er att effektivisera och förenkla försäljningsprocessen med våra egenutvecklade produkter TruePOS kassasystem, TruePAY kortterminaler och TrueAPP beställningsapp. Vi vill minska våra kunders kostnader och skapa mervärde. Tack vare hyresavtal snarare än ägande kan vi erbjuda support dygnet runt samt garanti under hela avtalstiden. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Vi har 25 års erfarenhet inom branschen och är ett 40-tal anställda i 6 städer i Sverige; Malmö, Helsingborg, Kalmar, Stockholm, Gävle och Sundsvall. Därtill har vi ett gäng återförsäljare och täcker på så vis in hela landet. TruePOS passar till flera olika branscher så som restauranger, livsmedelsbutiker, detaljhandel, bagerier och kedjor. Vi ser till att våra kunder är nöjda från start — från beställning till leverans. Vi anpassar kassasystemen efter era önskemål och försöker skräddarsy vårt samarbete så mycket som möjligt. Utöver kassaregister förser vi er även med förbrukningsmaterial som kassarullar med mera.

Vi hjälper er att jobba smartare!

Markerad produkt

TruePAY kortterminaler

Vi har två olika typer av kortterminaler; kassakopplade och en trådlös allt-i-ett-terminal. De kassakopplade fungerar utmärkt ihop med en TruePOS för såväl restaurang, livsmedel eller detaljhandel. Allt-i-ett-terminalen har två olika funktioner varav en är specifikt utvecklad för restauranger med både ordrar och betalning i ett. Vår trådlösa kortterminal har en stor och tydlig 5-tumsskärm med touch. Vi erbjuder två olika funktioner till denna, helt utifrån ert behov. Dels ett helheltskoncept för restaurang, dels en fristående betalterminal där beloppet knappas in manuellt. Restaurangfunktionen hjälper er att spara steg i restaurangen och ge era gäster en snabbare service. Använd allt-i-ett-terminalen för både beställning och betalning i en och samma enhet. Den har tre olika lägen beroende på om ni tar beställningar vid bordet, i baren eller snabbt vill hämta upp en nota.

Läs mer »

Nyheter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top