Haglund Industri

Haglund Industri tillverkar professionella kyl- och fryslösningar för restauranger och storkök. Designade och producerade i Gällstad, Sverige.

I fem generationer har familjen Haglund haft egen tillverkning i fabriken i Gällstad.

Från det tidiga bleckplåtslageriet till dagens högkvalitativa kylar har grundreceptet varit detsamma: lyssna på kunderna, var noggrann med detaljerna och sluta aldrig att utveckla teknik och funktion.

Vi har ett ständigt fokus och engagemang för att göra våra produkter så energieffektiva som möjligt. Mer effektiva enheter, bättre isolering och moderna kylmedier är några exempel på våra ansträngningar att minska miljöpåverkan.

Nu är Haglund Industris produktionsanläggning en av landets modernaste för kyl- och frysteknik. Utvecklad i generationer och med en ovärderlig kunskap under sitt tak. Här finns alla resurser för utveckling och tillverkning.

Vårt standardsortiment innehåller ett brett sortiment av kyl-frysprodukter för professionell livsmedelskonservering några av de produkter vi tillverkar är: Kylskåp, frysar, snabbnedkylningsskåp, kyldisplayer, vinkylar, upptiningskåp, serveringsenheter, kylrum för att nämna några.

Det är i traditionen som finns inbyggd i alla våra produkter och ger en finish och hållbarhet som gör oss smått unika.

Produkterna är dessutom grundligt testade. Först av oss, sedan av våra kunder. Prova själv och märk skillnaden.

KYL & FRYSRUM

MÅTTANPASSADE KYL & FRYSRUM ALLA PANELER TILLVERKAR VI EFTER KUNDORDER. UTAN ATT DET KOSTAR ER NÅGOT EXTRA SÅ MÅTTANPASSAR VI RUMMET ENLIGT ERA ÖNSKEMÅL. MÅNGA I BRANSCHEN ANVÄNDER MODULER AV STANDARDMÅTT SOM KAPAS VID MONTERINGEN. SÅ GÖR INTE VI! ALL MÅTTANPASSNING SKER ALLTID PÅ FABRIK SÅ VI KAN INTEGRERA EXCENTERLÅS I PANELEN OCH GARANTERA SAMMA TÄTHET OCH KVALITET I VARENDA SKARV.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top