Duni Ab

Duni Ab

Om oss

Duni Group är en internationell och marknadsledande koncern som innefattas av varumärkena Duni och BioPak. Vi tar fram hållbara och innovativa koncept för det dukade bordet och take away med produkter som kännetecknas av hög kvalitet, smart design och hållbara material.

Vårt mål är att skapa ett Sustainable Goodfoodmood överallt där människor arbetar med och umgås kring mat och dryck – på finkrogen, kvartershaket, affärslunchen, i hotelloungen, på festivalområdet och alla de olika tillfällena på språng. Våra kvalitativa produkter och praktiska lösningar finns i kök och serveringar världen över och tillsammans med våra kunder delar vi och sprider kompromisslös kärlek till gastronomiska upplevelser.

För gastronomiska upplevelser idag och under en lång framtid krävs däremot en förflyttning. Hållbarhet är en integrerad del av vår verksamhet. Det är en del av våra produkter och produktkoncept, en del av våra relationer med kunder och leverantörer och en del av vår medarbetarutveckling. Ett Sustainable Goodfoodmood börjar och slutar alltså inte på bordet eller i köket. Det är en livscykel och ett löfte om en grönare framtid.

Bland våra senaste produkter hittar du servetter och bordstabletter tillverkade av ett unikt och fossilfritt, grönsaksbaserat material, bestick av 100 % papper, flera serier av boxar i förnybara och komposterbara material och en förslutningsbar form med 90 % mindre plast än konventionella formar. Sväng förbi Duni Groups monter för att känna på några av marknadens mest innovativa lösningar.

News

Bio Dunisoft Napkin

Bio Dunisoft Servett

Våra nya BioDunisoft & Bio Duniletto-servetter är banbrytande produkter då servetterna innehåller OC Biobinder som framställs av majs, citron och annat matavfall från livsmedelsindustrin och odlingen av vete och majs.

Läs mera »

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top