Costco

Costco

Om oss

Costco är en varuhuskedja med en medlemsklubb, med syfte att medlemmar ska kunna handla kvalitetsvarumärken till lägsta möjliga pris.
Med hundratals varuhus och kontor över hela världen kan Costco erbjuda ett enormt utbud av varor. Det finns också specialavdelningar och exklusiva medlemstjänster för att ge dig en fantastisk shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Costco Wholesale Corporation driver en internationell varuhuskedja för medlemmar, främst under namnet ”Costco Wholesale”, som säljer kvalitetsvaror och varumärken till betydligt lägre priser än vad som är brukligt hos andra grossister eller detaljhandlare.

Costcos varuhus erbjuder ett av de största och mest exklusiva sortimenten av produktkategorier under ett och samma tak.
Costco är känt för att sälja nationella och regionala varumärken av högsta kvalitet, med pengarna tillbaka-garanti och till priser som konsekvent ligger under traditionella grossister eller detaljhandelsbutiker.

Costco har också en fin kvalitets produktlinie under sitt eget märke Kirkland Signature™. Alla Kirkland Signature™ -produkter är av garanterat bättre kvalitet än andra kända märken.

Costco är endast öppet för medlemmar och erbjuder både företagsmedlemskap och individuellt medlemskap. Företags Medlemskapet är för alla typer av verksamheter och individuellt medlemskap för alla över 18 år. I årsavgiften ingår ytterligare ett hushålls kort utan extra kostnad.

Vårt Costco varuhus i Arninge tillgodoser tjänster som apotek, optiker och hörsel center. Däckförsäljning och byte samt bageri, kött, delikatess och sushi.

Andra avdelningar i varuhuset är:

Alkohol
Heminredning och små apparater
Kontor och elektronik
Kläder
Möbler och hushållsartiklar
Smycken och klockor
Frukt och Grönt
Däckcenter
Hälsa och skönhet

Medlemskap kan erhållas både online på www.costco.se/membership eller i vår butik i Arninge. Den årliga medlemsavgiften är 500 kr per år vilket inkluderar ett gratis hushållskort.

News

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top