Barry Callebaut Belgium N.V

Callebauts® 5 finaste belgiska chokladsorter tillverkas i Belgien av spårbara och 100% hållbara kakaobönor. Chokladen har perfekt balanserad smak och är det självklara valet till bakverk och desserter.

Skapad från böna till choklad i Belgien, smakar fantastiskt ock är legendariskt lättarbetad. Den består av vår berömda blanding av hela rostade bönor och är en allsidig choklad som passar i chokladkakor, praliner, mousser, drycker och tusentals andra chokladläckerheter.

Markerad produkt

Callebaut

“I över 100 år har Callebaut uteslutande använt ingredienser av allra högsta kvalitet för att skapa Finest Belgian Chocolate – mitt i hjärtat av Belgien Vår Finest Belgian mörka choklad och mjölkchoklad produceras nu med spårbara kakaobönor. Chokladen är alltså 100 % hållbar, och du kan spåra varje enskild förpackning hela vägen till den enskilda farm den kommer ifrån. Det är bara att skanna in koden på förpackningens baksida. Callebauts® 5 chokladfärger är helt fria från smak- och färgtillsatser. Med Callebauts 5 chokladfärger – mörk 811, mjölk 823, vit W2, GOLD och RUBY RB1 – kan du skapa samma tårta på 5 olika sätt. Dekorera med dekorationsartiklar i 5 Colors of Chocolate från Callebauts systermärke Mona Lisa Decorations. För varje påse Callebaut® choklad du köper går en del av beloppet till förändring av kakaoböndernas samhällen. Pengarna går bland annat till att utbilda kakaobönderna i bättre jordbruksmetoder och därmed förbättra produktiviteten och effektiviteten i deras kakaoproduktion.”

Läs mer »

Produkter

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top