AgentVegan Sverige AB

AgentVegan Sverige AB

Stacky’s är smartare mat i form av en skiva och en färs, som båda finns i tre goda smaker istället för att försöka imitera kött.

Stacky’s görs på havre, svart böna, lök, morot, kikärtsmjöl och kryddor. Riktiga råvaror från Sverige och fria från tillsatser. Med Stacky’s lagar du mat som vanligt, fast smartare.

Skivan kan förvaras i skafferi och är därför ett smartare val där kylutrymmen är begränsade. Så som vid mässor, festivaler, i foodtrucks eller nödlager.

UPPTÄCK STACKY’S SMAKER:

Stacky’s Original
..har en välbalanserad av avrundad smak som lämpar sig ypperligt i köket hos dig som själv vill krydda åt ett specifikt håll. Med Stacky’s Original är det du som bestämmer riktningen helt och hållet.

Smokey BBQ
..är smaken som drar lite mer åt chipotle-hållet och introducerar också ett litet lätt stänk av hetta jämfört med Original. Passar utmärkt för maträtter som förbereds på grillen.

Stacky’s Hot & Spicy
..är varianten med en klart tydligare kick i hettan men som ändå håller sig avrundad utan att bedöva hela ansiktet. En behagligt ackumulerande hetta som gifter sig bra med sydamerikanska och asiatiska rätter.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top