VÄLKOMMEN TILL BRANSCHENS STÖRSTA MÄSSA 2021

MER ÄN BARA EN MÖTESPLATS!

Oavsett om du är besökare eller utställare, arbetar inom café, fastfood eller restaurangbranschen så har vi något för dig. Ända sedan 2007 har vi haft möjlighet att hjälpa företag att knyta nya kontakter, hitta nya produkter, få inspiration och dessutom göra sina största affärer.

EN RENODLAD YRKESMÄSSA​

Redan från start tog vi beslutet att vara en renodlad yrkesmässa. Genom att ha rätt personer på rätt plats har vi skapat branschens mest affärsdrivna mötesplats. Vi är Nordens största mässa av sitt slag och finns idag i Göteborg, Stockholm, Malmö, Tammerfors och Helsingfors. Ta chansen och träffa upp till 300 utställare och beslutsfattare!

KÄNN STÄMNINGEN!

Har du varit på vår mässa tidigare så vet du att den påminner om den där fantastiska restauranggatan du hittade under en resa. Omgivningen myllrar av glada förväntansfulla branschkollegor med samma mål som du, att genom vår mässa göra bra affärer och knyta nya kontakter. Varmt välkommen in i en atmosfär fylld av fantastiska dofter, smarta produkter och oemotståndliga smaker! 

NYTT KONCEPT I STOCKHOLM

Upptäck vårt unika koncept med inspirerande branschkändisar i  Live-köket och Loungen. Paul Svensson & Tareq Taylor bjuder in branschkändisar till spännande samtal om högaktuella trender och nyheter. Missa heller inte att smaka på vad kändisarna tillagar i Live-köket!

Scroll to Top