Meet Annica – our new salesperson in Stockholm
Lusini

Träffa Annica – vår nya säljare i Stockholm

Den fartfyllda rockern Annica är LUSINIs nya stjärna i Stockholm. Med stor erfarenhet av branschen hjälper hon dig med allt från inredning till tallrikar. Kom förbi och ta ett snack och en drink!

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

LUSINI har fått förstärkning av Annica, som kommer jobba som utesäljare i Stockholmsregionen. Vi har gjort en liten intervju med henne som du gärna får ta del av här nedan. Passa på att träffa henne när du är på mässan! Vi ses!

Berätta lite om dig själv
– Jag gillar hundar och musik man blir glad av! Rockmusik gör mig glad. Sen gillar jag så klart att umgås med vänner och familj.

Vad gjorde du innan du kom till LUSINI?
– Jag har jobbat i restaurang sedan jag var 15. Först jobbade jag extra och när jag slutade skolan började jag jobba heltid. Jag har tagit två avstickare från branschen, men har alltid kommit tillbaka. Det är i den här branschen jag hör hemma. Det genomsyrar hela mitt liv i stort sett.

Varför fastnade du så för restaurangbranschen?
– Den är fartfylld, vilket passar mig som person. Det är roliga människor och högt i tak. Det är fritt, det händer mycket och det går snabbt!

Varför ville du jobba med just oss?
– Efter att jag jobbat som servitris och bartender jobbade jag på grossistsidan och sålde mat i 10 år. Men jag ville testa på något nytt, något annat än att sälja mat. Jag har ett stort inredningsintresse så jag blev glad när jag såg att LUSINI sökte någon. Det är det bästa av två världar, både inredning och restaurang – det enda som hade varit bättre vore om vi sålde hundar också!

Vad erbjuder du kunderna?
– Väldigt personlig service! Jag håller tät kontakt, är lyhörd och lyssnar på vad de behöver. Jag bryr mig genuint om dem och är väldigt mån om att hitta rätt produkt till rätt person – ibland till mina kollegors förtret… Jag finns alltid tillgänglig för att svara på frågor eller komma med förslag.

Vilka produkter jobbar du helst med?
– Möbler. Man kan göra så stor skillnad med så små medel. Jag gillar att omvandla rum till något annat och att skapa olika miljöer och känslor.

Vilka produkter hade du gärna haft hemma?
– Teatro-sofforna i sammet och Kansas-stolarna. Men då skulle jag behöva göra om så mycket där hemma, så det får vänta!

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top