LUSINI intar Danmark
Lusini

LUSINI intar Danmark

Hotell- och restauranggrossisten Erwin Müller Group har blivit LUSINI, öppnat ett nytt showroom i Malmö och startat verksamhet i Danmark. Läs vad VD Anneli Bell har att säga om bolagets spännande framtidsplaner här

Dela med sig:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Den tyska koncernen Erwin Müller Group har 2021 bytt namn till LUSINI i samtliga länder och har med detta byte startat verksamhet i Danmark. ”Namnet är nytt, men företaget är det samma!” säger Anneli Bell, VD för det svenska, norska och nu även danska dotterbolaget.

Att göra anspråk på den danska marknaden är något den verkställande direktören drömt om länge och nu ser hon fram emot att ta sig an hela Skandinaviens HORECA-bransch. Efter 15 år i Sverige hoppas LUSINI kunna konkurrera med de etablerade danska jättarna. ”Vårt stora lager i Tyskland gör det möjligt att leverera till kunden på bara 3 dagar och vårt showroom på Stortorget i Malmö ligger bara 40 minuter från Köpenhamns huvudbangård, så vi har mycket att erbjuda danskarna.” Fortsätter Bell hoppfullt.

Förutom det nya namnet kommer LUSINI även att utöka sitt sortiment. ”Våra kända varumärken som VEGA, JOBELINE och Pulsiva kommer finnas kvar, men vi kommer även ta in produkter från andra stora tillverkare så att du som kund kan hitta all hotell- och restaurangutrustning på ett och samma ställe.”

Håll koll på allt nytt från LUSINI på www.lusini.com eller @lusini_se på Facebook och Instagram

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top