Bong Ready To Use Fond

Bong Färdig Fond

Våra största nyheter på 130 år!
Redan 1890 öppnade Gustaf Bong sin speceri- och delikatessaffär i Ystad. Det lilla skånska familjeföretaget var redan från början känt för sina kvalitetsprodukter. 130 år senare presenterar vi stolt tre riktigt stora nyheter.

1903 startade Bong en liten konservfabrik för att mer effektivt kunna konservera grönsaker. Satsningen lyckades och efterhand utökades verksamheten med egna odlingar av bland annat sparris, ärtor, bönor och frukt. I början av 50-talet lanserades den klassiska köttsoppan som blev en omedelbar succé och gjorde varumärket Bong känt över hela Sverige.

130 år senare presenterar vi tre nya fonder som är redo att användas direkt och inte behöver spädas. De är gjorda av naturliga råvaror, har låg salthalt och samma goda egenskaper som en fond gjord från grunden. Fonderna kommer i förpackningar på hela två liter och är faktiskt dubbelt så stora som andra fonder på marknaden. Självklart utan att kompromissa med smak eller kvalitet på råvaror.

Nyheterna finns i tre olika varianter. Bong Kalvfond sätter enkelt smak på rödvinsåsen eller den mustiga köttgrytan. Bong Oxfond har en kraftig smak och ger karaktär till kötträtter, grytor och kraftigare såser. Bong Kycklingfond har en rund och balanserad smak och är en perfekt smaksättare i soppor, såser och grytor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll to Top