Artista Deli – simply luxury handcrafted

Artista Deli – simply luxury handcrafted

Låt oss presentera dig för en helt ny artist på bageri- och pizzascenen: Artista Deli. Namnet är faktiskt valt på grund av det faktum att den här ugnen uppträder som en sann artist. Inte bara för att du faktiskt kan få 3-ugnar-i-1. Eller att den är modulär och gör det möjligt att öka produktionsvolymen i takt med att ditt företag växer. Utan för dess fokus på hantverk även om volymen är hög.

Artista Deli är utvecklad för restauranger och bagerier som fortfarande vill ha känslan av lyxiga handgjorda varor men som har behov av större volym av produkter. Ugnen är utvecklad för den som vill minimera hanteringsprocessen i bageriet eller restaurangen vilket är arbetsbesparande. Och kostnadsbesparande.

Artista Deli är en liten högtemperatur och elektrisk stentunnelugn med en baktemperatur på 450°C. Detta gör den extremt flexibel och den kan baka allt från bröd till pizza, med betoning på precision och konsekvent bakresultat. Artista Deli är idealisk för äkta stenugnsbakad pizza, pizzabottnar och många andra produkter som bröd bakade antingen med eller utan plåt; focaccia, tunnbröd, pitabröd, arabiskt bröd, persiskt bröd, naanbröd och mer. Allt detta görs på ett energieffektivt och hantverksmässigt sätt. Du kan till och med använda Artista Deli för att producera skräddarsydda produkter, t ex med ditt företags logotyp i botten på produkten.

Artista Deli är en extremt flexibel lösning. Det är faktiskt tre ugnar i en, eftersom du kan byta ut det medföljande stenhärdsbandet mot ett perforerat band eller massivt stålband. Stenhärdsbandet används för att tillverka pizza, tunnbröd, pitabröd, naanbröd etc. Stålbandet används för sötare degar och lågprisprodukter som kakor. Det perforerade stålbandet används för formfria, höga limpor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Scroll to Top