Västerås Industri Ab

Västerås Industri Ab

EN SMART INVESTERING
Vi på Västerås Industri är experter på kebabrobotar, en restaurangutrustning som passar perfekt för dig som vill att det ska gå snabbt och smidigt – men som samtidigt inte vill tumma på kvaliteten. På längre sikt finns flera fördelar som att det är en kostnadseffektiv investering och som även skapar en bättre arbetsmiljö, minskar svinn och ger perfekta resultat för varje portion. Här gör millimetrar skillnad!

Det har hänt en hel del inom området. De första robotarna lät en hel del och tog stor plats. Vi jobbar hela tiden på att förfina vår produkt och tar fram uppdaterade, tekniska lösningar. Nu har våra kebabrobotar en dämpad motor som jobbar tyst och inte stör verksamheten. Vi har idag också den minsta kebabroboten på marknaden (i världen!) för att den inte ska ta för mycket plats bland all annan restaurangutrustning.

Så, vad är resultatet? Ett perfekt tryck och skär vilket är bra då det inte spelar någon roll vem som står bakom spakarna utan roboten ger samma grymma resultat till varje portion. Tack vare den snabba knivmotorn smälter maten i munnen på ett annat sätt än efter manuellt skärarbete. Några kunder har till och med ökat försäljningen efter sin investering tack vare smaken.

Passar perfekt för:
Nöt, kyckling, gyros – i vilken tjocklek du vill!
Vår resa började med ett stort matintresse. Vi har lång erfarenhet av branschen och även erfarenhet från egna restauranger. Med tiden märkte vi hur smidigt det var (och skönt för axlarna!) att få hjälp från en kebabrobot. Vi investerade då i en ny och smart medarbetare, det blev en kollega som fick jobba hårt och också ta alla helgpass: roboten.

Västerås industri AB består av tre delägare med ett team av bland annat ingenjörer och elektriker – ett team som behövs för att bygga och utveckla robotar, erbjuda service och arbeta med att uppdatera programvaran. Det vi tycker är allra roligast är att träffa våra kunder och se våra kunder nöjda. Många gånger har vi fått höra att det är värt investeringen och att våra kunder önskar de haft roboten tidigare. Vi jobbar hårt för att göra våra kunder nöjda, det är det viktigaste för oss. Därför levererar vi alltid roboten personligen. Vi finns på plats och både installerar och utbildar personligen om kebabroboten – vi åker inte ifrån en kund utan att roboten är igång och jobbar, kunden känner sig trygg och kan använda den. Vi finns tillgängliga efteråt för hjälp vid behov. Vi erbjuder service och reservdelar. Här vet du vem du ska ringa om du stöter på problem och vi löser det direkt.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top