Valio Sverige AB

Valio Sverige AB

Valio Sverige gör det bästa i mjölken ännu bättre. Vår expertis, erfarenhet och passion av att driva och utveckla produkter för människors hälsa samt välmående har anor sedan början av 1900-talet. Detta har genererat gedigen kunskap inom näringslära och ett Nobelpris i kemi till en av Valios forskare. Valio är Finlands största mejeriföretag och har funnits i Sverige sedan 1994.

Valio var först i Sverige med laktosfria produkter och har idag ett av marknadens bredaste sortiment. Resan med att utveckla goda och hälsosamma produkter för ditt välbefinnande fortsätter även i framtiden.

Trenden är tydlig. Fler vill ha laktosfritt.

Genom att välja Valios laktosfria produkter får du som kund en färdig och enkel lösning på gästers efterfrågan. Valio har ett stort utbud av laktosfria produkter för Food Service, anpassade för det stora köket och med praktiska förpackningar.

Tack vare den bibehållna smaken kan du med fördel byta ut alla vanliga mejeriprodukter mot helt laktosfria och på så vis frigöra resurser i köket till annat utan att göra avkall på smak, kvalitet eller egenskaper. Valio – ett enkelt och medvetet val.

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top