Tork

Tork® är det ledande varumärket inom professionell hygien globalt och vi vill hjälpa dig att göra din verksamhet ännu bättre – från att höja vinsten till att skapa en bättre arbetsplats. Vårt utbud av dispensrar, refillprodukter och tjänster har utformats för att möta de specifika behoven i toalettutrymmen, industriella miljöer, kök och restauranger. Du kan fokusera på det som verkligen är viktigt i din verksamhet.
Produkterna och tjänsterna från Tork har utformats baserat på uppgifter som vi har samlat in från yrkesverksamma inom restaurangbranschen. Vi vet vad som krävs för att förbättra gästupplevelsen, införliva goda hygienrutiner och effektivisera arbetsflödena på bästa sätt. Arbeta smartare och mer hygieniskt med våra lösningar och material, och skapa en miljö som gästerna vill komma tillbaka till.

Tork tillhör det globala hygien- och hälsobolaget Essity, som har utsetts till ett av världens mest hållbara företag. Tork produkter och tjänster kan bidra till att förbättra ert företags hållbarhetsresultat, förbättra välbefinnande för personal och besökare, minimera avfall och koldioxidutsläpp. Vi erbjuder produkter och lösningar som passar ett cirkulärt samhälle och möjliggör en effektiv konsumtion.

Tork Xpressnap Fit – kompakt dispenser med fullstor servett

– Liten och kompakt dispenser som frigör utrymme på bordet utan att kompromissa med funktionaliteten. – Fullstora servetter i vitt eller komposterbar natur -Matar ut en servett åt gången vilket minskar servettförbrukningen och avfallet​ -Reklamutrymmet ”Xpressrutan” för att marknadsföra restaurangens varumärke och budskap

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top