Tingstad AB

Sedan 1959 har vi haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden.

Vi brinner för stödprodukterna och förbrukningsmaterialet till din arbetsplats. Emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial, för att nämna några. Vi pratar om det där som bara ska finnas där. Till rätt pris och precis när det behövs. Vi har det.

Vårt sortiment består idag av drygt 100.000 artiklar, som finns där för att göra arbetsdagen enklare inom alla verksamheter och branscher.

Välkommen till vår monter L:13!

Lär känna Tingstad!

Vi på Tingstad har sedan 1959 haft privilegiet att lära känna både stora och små företagare i Norden. Dessa företagare med djärv entreprenörsanda är våra kunder. Vi har sporrats, skolats, ibland förvånats men alltid inspirerats. Vi har lyssnat, gjort om, gjort rätt men alltid vågat. Vi satsade tidigt på en stark logistik där vårt moderna lager är ett exempel på det. När våra kunder växer måste vi vara förberedda. Vårt sortiment består idag av drygt 100.000 artiklar för att stötta alla företagares verksamhet. På Tingstad fokuserar vi på förbrukningsvaror, arbetskläder och utrustning till din arbetsplats. Vi pratar om det som bara ska finnas där till rätt pris och precis när det behövs. Tingstad – vi har det.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top