Svensk Cater AB

Matkärlek sedan 1965.

Välkommen till en matälskande livsmedelsgrossist nära dig! Vi är en av landets ledande grossister för uteätarmarknaden. Från Luleå i norr till Malmö i söder har vi 16 lokala lager och ett nära samarbete med Keges på Gotland. Alla har de ett noga utvalt sortiment för att passa den lokala marknadens behov. Ett starkt lokalt engagemang är vårt signum. Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter från internationellt kända varumärken i kombination med produkter från lokala producenter.

Vi finns på följande orter: Borlänge, Gävle, Göteborg, Kalmar, Karlstad, Linköping, Luleå, Malmö, Skellefteå, Stockholm, Söderhamn, Uddevalla, Visby, Ängelholm, Örebro, Örnsköldsvik och Östersund.

Välkommen till vår monter H:04

På årets fastfoodmässa fokuserar vi på Svensk Cater på de trender som är starkast i branschen just nu. Mycket handlar om hälsosam mat, lokalproducerade råvaror, take away och upplevelser. Vår lokala närvaro runt om i landet tillsammans med vårt breda utbud och höga kvalitet gör oss till en stark spelare när det kommer till bra och god fastfood. Vi på Svensk Cater är duktiga på snabbfotat följa trender och erbjuda våra kunder det slutkonsumenten vill ha – god kvalitet, närproducerat och hållbart. Snabbmaten är här för att stanna – och det älskar vi!

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top