Sveba Dahlen

Om oss

Sveba Dahlen Group är en världsledande aktör inom utrustning för bageri och restaurang- och hotellverksamhet, med ett brett sortiment som bland annat innefattar vispmaskiner, degblandare, brödlinjer och ugnar. Den starka marknadspositionen är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva produkter. Lösningar som gör att bakningen resulterar i affärer – Better baking business.

Huvudkontor, utveckling och stora delar av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Spanien, Estland och Ryssland samt via ett stort antal distributörer finns produkterna representerade i över 100 länder. I Sveba Dahlen Group ingår även det danska företaget Wodschow med varumärket Bear Varimixer, en välkänd leverantör av vispmaskiner, samt varumärket Glimek, känt för sina högkvalitativa och flexibla brödlinjer. Omsättningen uppgår till över en halv miljard kronor och i koncernen Sveba Dahlen Group finns strax över 300 medarbetare.

Sveba Dahlen Group ingår i det amerikanska bolaget The Middleby Corporation som är världsledande inom tillverkning och distribution av en rad maskiner inom matberedningsutrustning för kommersiell restaurang, bostads- och livsmedelsindustri.

Markerad produkt

Butiksugn – TurboChef Eco

Butiksugnen Eco är TurboChefs energisnålaste och mest utrymmesbesparande ugn som klarar det mesta! Utmärkt för bland annat hotellet, caféet, baren, food courten och bensinmacken – endast 40 cm bred och 55 cm djup vilket gör att den får plats på de flesta ställen. Den blir dessutom inte varm på utsidan. Tillagar frukostmackan på bara 1.30 minuter. När Eco blivit varm så stannar värmen kvar i ugnen hela dagen, även om du öppnar luckan med jämna mellanrum. Därmed ger den samma höga resultat gång på gång, hela dagen!

Läs mer »

Jobberbjudanden

Kontakta oss

Scroll to Top