Sveba Dahlen

Sveba Dahlen är marknadsledande i Norden inom utrustning för bageri, restaurang- och hotellverksamhet. Vi är en global aktör av våra egna varumärken Glimek och Sveba Dahlen, som tillverkas i Sverige. För vår svenska marknad erbjuder vi maskiner från världsledande varumärken som TurboChef, Rondo, König, Mimac, Italmix och Varimixer med flera. Vårt erbjudande till dig är därför ett brett och heltäckande sortiment, från vispmaskiner och degblandare till brödlinjer, bageriugnar och pizzaugnar. Vår starka marknadsposition är ett resultat av ett unikt helhetskoncept med högkvalitativa, innovativa produkter och kundanpassade lösningar, med ett starkt fokus på energieffektiva maskiner.

Vårt huvudkontor, utveckling och den största delen av tillverkningen är beläget i Fristad, Sverige. Genom dotterbolag i Norge, Danmark, Spanien, Estland och Ryssland samt via ett stort antal distributörer finns våra bagerimaskiner representerade i över 100 länder.

Sveba Dahlen ingår i det amerikanska bolaget The Middleby Corporation som är världsledande inom tillverkning och distribution av en rad maskiner inom matberedningsutrustning för kommersiell restaurang, bostads- och livsmedelsindustri.

Pizza High Temp – pizzaugn som bakar i 500 grader – Sveba Dahlen

Utveckla pizzakonceptet! Pizza High Temp är en högtemperaturs-pizzaugn som är utvecklad för att grädda pizza i höga temperaturer – upp till 500°C. Med pizza High Temp gräddar du napolitansk pizza i modern tappning, utan ved, eld och rökgaser. Men med samma goda resultat – och dessutom med jämnare sådant! Utöver napolitansk pizza gräddar du pitabröd, tunnbröd och lavash med mera, som kräver kort baktid i hög temperatur. Tänk på att degen måste anpassas till dessa höga gradantal, med högre beståndsdel vatten, minimalt eller inget socker och vi rekommenderar även Tipo 00 mjöl. Ugnen är försedd med äkta italiensk pizzasten, Biscotto di Sorrento, traditionsenligt tillverkad i Italien. Stenen tillsammans med de högeffektiva värmeelementen, som ger en snabb och jämn värmefördelning i det rostfria ugnsrummet, det keramiska glaset i luckan och den robusta konstruktionen, gör Pizza High Temp till en av de mest energieffektiva och pålitliga eletriksa högtemperatursugnarna på marknaden.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top