Sparkle Nordics

Sparkle Nordics

Pop up take over! Under båda mässdagarna mellan kl 13-14 kommer Barkonsult och blandar en fantastisk mocktail med BE WTR, Nespresso och MONIN. Det kan ni inte missa!

Nespresso Professional erbjuder exklusiva och hållbara kaffelösningar för kontor, hotell, restauranger och caféer. Nespresso väljs ut av Michelin-krogar, kaffeälskare och omtänksamma arbetsgivare runt om i världen. Av de 16 varianterna finns det alltid någon för varje unik personlighet och du får alltid samma resultat varje gång, baristan bor i maskinen. Precis som med matlagning sitter allt i detaljerna. Du vet också att kvalitet räknas. Så varför inte visa den omtanke som dina gäster och anställda förtjänar? Välj Nespresso Professional!

BE WTR erbjuder stilrena och ikoniska vattenmaskiner som filtrerar ditt kranvatten hemma eller på kontoret, samtidigt som planeten respekteras. Låt dina anställda, kunder och gäster njuta av ett godare och bättre dricksvatten, utan plastflaskor. Kolsyrat eller porlande, fullt av hälsosamma mineraler, utan mikroplaster och onödiga bakterier. Välj vatten som är bra för dig och planeten!

Kontakta oss

Scroll to Top