Scandza (Lindvalls Chark, Bröderna Nilssons, Westend Bakeri
Scandza (Lindvalls Chark, Bröderna Nilssons, Westend Bakeri

Scandza (Lindvalls Chark, Bröderna Nilsson Delikatesser, Westend Bakeri)

Om oss

Scandza äger flera ikoniska skandinaviska konsumentvarumärken. Vi tror att de bästa produkterna kombinerar god smak, kvalitetsingredienser, attraktiv och bekväm design, samt att de är hållbara. Vi har över 700 anställda och 10 produktionsenheter i Norge och Sverige (https://www.scandza.com/)

Lindvalls Chark

Svensk matkultur sedan 1925. Det är verkligen inte så svårt att göra korv av högsta kvalitet: Allt du behöver är det bästa svenska köttet, fina kryddor, en charkuterimästares och hans 125 kollegors expertis och passion, klassiska lokala recept och influenser från hela världen. (http://www.lindvallschark.se/)

Brödernas

Sedan 1928 har matlagning varit en passion för oss på Brödernas. I mer än 90 år har företaget växt och diversifierat sig, men passionen för goda smaker, hälsosam kost och hantverk har gått oskadd genom generationer. (https://brodernasdeli.se/)

Westend Bakeri

Westend Bakerier A/S är ett företag med djupa rötter. Bageriet grundades 1936 av familjen Bruun. Våra produkter består av färdigrullade pizzabottnar och specialprodukter. Produkterna är gjorda med den bästa kunskapen i huvudet och de bästa råvarorna i potten. Pizzabottnar är en förutsägbar och tidsbesparande lösning. Samtidigt håller den samma goda smak och kvalitet. Så fokus kan flyttas från köket till gästerna. (https://westendbakeri.no/)

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top