Puckies of Sweden AB

Puckies of Sweden producerar veganska, ekologiska och glutenfria fika och snacks produkter. Ett modernt, nyttigare och välsmakande alternativ till chokladbollar och söta bakelser.
Våra smakrika, puckformade bakverk är tillverkade med enbart rena naturliga ingredienser, utan långa innehållsförteckningar som ingen vet vad de betyder. Den söta smaken i våra Puckies kommer från ekologiska frukter och bär och de iögonfallande färgerna blandar vi fram med olika bär och fruktpulver.

Puckies of Sweden är ett familjeföretag som sedan 2015 försett kunder med naturliga fikaprodukter och Snacks. Från vårt bageri i Trosa sköts allt från receptmakeri till färdigförpackad slutprodukt. Försäljning sker idag via matgrossister och andra samarbetspartners.
Hela vårt snack och fika-sortiment finns även att handla på vår egen e-handel.

Puckies fika-bites i frysdisken

Denna representativa förpackning lämpar sig perfekt att sälja från frys/kyl, för kunden att köpa hem och ställa fram på fikabordet, konferensbordet, barnkalaset eller ta med till picknicken! Lätt som en plätt att återförsluta och förvara hemma i frys eller kyl och går utmärkt att omfrysas eller kylas efter att de stått i rumstemperatur. Förpackningen innehåller 21 x 8gram små veganska fika-bites. Puckies fika-bites, finns i 6 olika smaker och variatoner.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top