PizzaMaster

PizzaMaster

Svenska BakePartner AB är ett familjeägt företag specialiserat på utveckling, tillverkning, marknadsföring och försäljning av däcksugnar för pizza- och brödbak.
Våra produkter är PizzaMaster (pizzaugnar) och BakePartner (bageriugnar) och är världens största sortiment av elektriska däcksugnar med 85 olika storlekar och med mer än 1 500 modeller och 1 000 000 ugnskombinationer.
Vi är kända för våra ugnar hög byggkvalitet och effektivitet, vilket resulterar i en högre bakkvalitet, kapacitet och vinst för våra kunder.
Våra kunder är pizzerior, restauranger, hotell, kaféer, stormarknader, bagerier och andra matställen. Vi har sedan starten 1992 levererat våra ugnar till +150 länder och fortsätter att växa tack vare vår duktiga personal och lojala kunder.
Företagets framgång har varit en ihärdig strävan att våra ugnar alltid ska vara det absolut bästa valet för våra kunder. Vår djupa passion för det italienska köket ger oss också skickligheten och passionen för att alltid göra våra ugnar bättre och bättre.
Vår logotyp moto “Nya lösningar – gamla traditioner” är ett uttalande om att våra ugnar är helt tillverkade i harmoni med det italienska köket men med modern och effektiv teknik.
När du läser detta hoppas jag att du förstår hur djup vår passion är för våra ugnar, produkten de bakar och naturligtvis för dig vår högt uppskattade kund.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top