Orange for Agricultural Crops

Orange for Agricultural Crops & Orange Europe

#World class fruit from Egypt to the whole globe.

Orange For Agricultural Crops är det första egyptiska företaget på en svensk mässa, ett av de ledande fruktföretagen i Egypten.

Orange etablerades 2010 av Ali Salam & sons Group. Ett familjeföretag som började arbeta inom fruktbranschen i Turkiet. Tack vare vårt goda rykte och ärlighet så kunde vi under snabb tid bli ett av de största företagen på marknaden med över 60. 000 ton citrus som exporterade under 2022 och en omsättning som stigar över 150 miljoner dollar.

Vi säljer idag till över 21 länder runt om i världen bl.a. Dubai, Saudiarabien, Qatar, Kuwait, Indien, Thailand, Sverige, Tyskland.

Vi erbjuder våra grossister produkter av yttersta kvalité eftersom alla våra produkter kommer från våra egna odlingar. Efter att ha fått en hög efterfrågan på våra produkter på den europeiska marknaden och i syfte att ge våra kunder den bästa upplevelsen bestämde vi oss för att etablera ett kontor här i Sverige men även i Tyskland under namnet Orange Europe. Nu jobbar vi med att marknadsföra och vi ska vara med på så många mässor vi kan runt hela Europa. Vi ska vara med på Berlins Fruktmässa i februari och ska vi även vara med på en mässa i Stockholm i mars.

Välkomna!

Kontakta oss

Scroll to Top