OPENPOS Sweden AB

Nordens ledande kassasystem
Med lång erfarenhet inom restaurangbranschen har vi utvecklat nästa generations kassasystem – OPEN One. Ett POS-system som innehåller alla smarta funktioner branschen har väntat på.

OPEN One passar dig oavsett om du använder vår mobila kassa (OPEN Go) eller vårt kompletta POS-system. Detta kassasystem är en helhetslösning som stödjer dig genom företagets hela livscykel. Smarta funktioner som OPEN Table booking, MultiPay och TablePay Pro sparar tid och gör det möjligt att servera fler kunder.

Behöver du en kassa under en kortare tid har du möjlighet att hyra en komplett kassalösning där både hårdvara och kortinlösen ingår.

Kortinlösen

Ett komplett Point of Sales-system existerar inte utan kortinlösen. Med OPEN:s fullservicelösning erbjuder vi inlösen tillsammans med våra betalningsterminaler. Du har en kontaktpunkt för inlösen, terminaler och kassasystem. Vi säkerställer att betalningarna går igenom och att pengarna överförs till ditt företagskonto. För enkel hantering får du alla transaktioner på en enda faktura oavsett betalningsmetod.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top