Oh Mungood/ FOR REAL! FOODS

Oh Mungood är den nyfikna innovatören av naturliga och hållbara livsmedelsprodukter med en fantastisk smak och härlig konsistens.
Med våra produkter kan ni erbjuda veganskt, gluten- laktos och sojafritt på menyn! Produkterna är dessutom väldigt enkla och snabba att tillaga. Våra produkter är ekologiska, svenskproducerade och helt utan tillsatser. Huvudråvaran är mungböna som har ett flertal hälsofördelar. Oh Mungoods produkter har en fyllig smak av spiskummin, koriander, chili och rödbeta.

FOR REAL! FOODS vill återskapa det naturliga samspelet mellan människa och mat samtidigt som vi utmanar uppfattningen av vad som är hälsosam mat och hur den smakar. I vår fabrik i Skärhamn skapar vi oväntade, spännande och smakrika produkter där råvaran står i centrum. Vår första produkt är en brödfri och glutenfri pizza där mjölet i bottnarna är utbytt mot lokalodlad vitkål, svenska ägg och parmesan från Italien. Vi har även pizzor med bottnar bakade på svensk kyckling från Bjärefågel i Torekov.

Oh Mungoods ekologiska mungböne-burgare

Med våra goda burgare kan ni erbjuda veganskt, gluten- laktos och sojafritt på menyn! Vår burgare är dessutom väldigt enkel och snabb att tillaga och passar väldigt bra med tex avokado, majs, mango, inlagd lök, vegansk ost, majonnäs och koriander. Burgaren har en fyllig smak av spiskummin, koriander, chili och rödbeta och är helt utan tillsatser

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top