OMG Plantbased Food AB
OMG Plantbased Food AB

Oh Mungood/ For real! Foods / Temp:ish

Om oss

Oh Mungood är den nyfikna innovatören av naturliga och hållbara livsmedelsprodukter med en fantastisk smak och härlig konsistens.
Med våra produkter kan ni erbjuda veganskt, gluten- laktos och sojafritt på menyn! Produkterna är dessutom väldigt enkla och snabba att tillaga. Våra produkter är ekologiska, svenskproducerade och helt utan tillsatser. Huvudråvaran är mungböna som har ett flertal hälsofördelar. Oh Mungoods produkter har en fyllig smak av spiskummin, koriander, chili och rödbeta.

FOR REAL! FOODS vill återskapa det naturliga samspelet mellan människa och mat samtidigt som vi utmanar uppfattningen av vad som är hälsosam mat och hur den smakar. I vår fabrik i Skärhamn skapar vi oväntade, spännande och smakrika produkter där råvaran står i centrum. Vår första produkt är en brödfri och glutenfri pizza där mjölet i bottnarna är utbytt mot lokalodlad vitkål, svenska ägg och parmesan från Italien. Vi har även pizzor med bottnar bakade på svensk kyckling från Bjärefågel i Torekov.

TEMP:ISH
Vår produkt Temp:ish är en växtbaserad proteinkälla som som består av 99% svenskodlad och fermenterad matlupinböna. Temp:ish är fullproppad med nyttigheter och är naturligt oprocessad, fri från gluten, soja och tillsatser. Detta tillsammans med Temp:ish certifieringar, gör våra produkter helt unika på den svenska marknaden idag. Temp:ish tillverkas i vår produktionslokal i Roslagen, norr om Stockholm.
Smaken är djup, nötig och smörig tack vare den varsamma fermenteringsprocessen. Temp:ish liknar inte någon annan tempeh som finns idag, i varken smak eller textur. Våra produkter är lättlagade och passar såväl nybörjaren inom vego som den erfarne tempeh-konsumenten.

News

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top