MJ Eko Livsmedel POWERFRUITS

MJ Eko Livsmedel POWERFRUITS

Om oss

MJ Eko Livsmedel är ett svenskt familjeföretag som sedan 2010 fokuserar på ekologiska, högkvalitativa råvaror, naturliga kosttillskott och superfoods samt hälsosamma snacks. MJ Eko Livsmedel har grundat och äger varumärket Powerfruits, samt distribuerar även flertalet andra varumärken.

Vi importerar våra produkter framförallt i stora bulkvolymer, och förpackar sedan om till KFP i egen produktion. Vi levererar våra produkter till restauranger, dagligvaruhandeln, caféer, hälsokostbutiker, hotell- och spaanläggningar och stora webbshopar och nätapotek. Utöver egna varumärken och försäljning, producerar vi även white label/private label åt andra företag inom vår bransch.

Vår vision är att bidra till en giftfri och hållbar värld, där jordbruk och producenter strävar mot ekologisk produktion, som leder till en friskare natur och förbättrad folkhälsa.

Powerfruits har sin bas och produktion i Skåne där de flesta produkterna packas för hand. Vi säljer allt ifrån ekologiska kryddor så som örter och chili, till superfoods t.ex ashwagandha, macapulver och chiafrön, till ett brett nötsortiment, torkad frukt & bär, snacks och mycket mer.

Kom och besök vår monter för att träffa Magdalena och Martina – två av döttrarna som är med och driver bolaget, smaka på våra grymma produkter och plocka med dig material om vårt sortiment.

Produkter

News

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top