LIVEKINDLY Collective

LIVEKINDLY Collective grundades för att accelerera transformationen av det globala livsmedelssystemet till ett mer hälsosamt, hållbart och snällare livsmedelssystem som är tillgängligt för alla.

Genom sina varumärken Oumph!, The Fry Family Food Co. och LikeMeat förser LIVEKINDLY Collective konsumenter över hela världen med hälsosamma och hållbara alternativ.

Oumph! är mat som som får det att vattnas i munnen med grymma smaker och bekanta konsistenser som gör matlagningen lätt som en plätt. Vi placerar oss inte i ett fack som ett veganmärke – vi är ett matvarumärke som heter Oumph! Alltid med grym kvalitet och i alla möjliga skepnader du kan tänka dig; bitar, bollar, köttfärs, strimlor och hamburgare för att nämna några.

LikeMeat är en av de ledande producenterna av växtbaserade köttalternativ i Tyskland och som en del av LIVEKINDLY Collective har de ett globalt uppdrag att göra växtbaserad mat till det nya normala.

Crispy No Chicken Burger MAX

Our organic Chicken No Chicken MAX are a great way to serve a familiar flavour in a vegetarian, vegan or flexible lifestyle. The chunks are full of the plant-based goodness of high quality soybeans and rich in protein and fibre. Enjoy them as a fresh salad topping, a protein-rich side dish or as a main meal.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top