Lindenbaum Agenturer AB

Lindenbaum Agenturer AB är distributör för ett antal producenter av utrustning för Hotell- Restaurang- och Catering-marknaden i Sverige med fokus på det professionella köket. I vårt sortiment hittar ni allt från bestick, termometrar och blenders till pizzaugnar och glassmaskiner.

Service & Kvalitet är våra två grundpelare och vi är mycket stolta över de varumärken och produkter som vi representerar på den svenska marknaden.

Vitamix The Quiet One

Sedan 1921 har The Vita-mix Corporation producerat blenders av allra högsta kvalitet! Med över 80 år på marknaden är Vitamix erkänt solklar marknadsledare och ansedda som ”the blending experts” i branschen. Med överlägsen kvalitet, hållbarhet och service, erbjuder Vitamix en hel produktlinje av prisbelönta maskiner som omfattas av 3 års garanti som tryggar din investering. Vitamix har ett mycket brett sortiment av blenders. THE QUIET ONE – är precis som namnet antyder den tystaste maskinen på marknaden. Framtagen tillsammans med en Amerikansk framstående kaffekedja. 6 programknappar med 34 optimerade program för enklare användning med samma resultat varje gång. Perfekt för smoothiebarer och caféer.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top