Unilever Sverige AB

GB Glace

.Vi bildades redan 1942, när Mjölkcentralen tillsammans med Choklad-Thule köpte in Alaska-Glass. Det var då vi fick namnet Glace-Bolaget AB. Idag är vi ungefär 500 anställda och vi är fördelade mellan fabriken, huvudkontoret, våra olika fryslager och säljkontoren. Det vi strävar efter idag är samma sak som 1942; kvalitet, service och att göra den godaste glassen. Vi är drivande på den svenska glassmarknaden tack vare effektiv marknadsföring, stort fokus på kundservice och en väl fungerande rikstäckande distribution.

Vi älskar glass och vi hoppas att du älskar glass lika mycket som vi. Vårt mål är att erbjuda god och rolig glass till dig och vi vill också att våra produkter ska överträffa dina förväntningar. Varje gång.

Med våra mer än 60 års erfarenhet av glass ser vi oss själva som marknadsledare inom området glass. Glassfabriken och vårt hjärta finns i Flen och det är därifrån din favoritglass kommer. Varje år producerar vi gamla klassiker såväl som nyheter i vårt sortiment.

Vi på GB Glace delar upp våra produkter i olika kategorier:

Pinnglass och strutar
Dessertglass
Skop, mjukglass & Slush
Flerpack

Varje kategori glass innehåller en mängd olika smaker. Dessutom erbjuder vi lättare alternativ till respektive kategori, allt för att det skall finnas en glass som passar just dig. Vi hoppas och tror att någon eller många av alla våra 140 olika glassar skall falla just dig i smaken.

Produkter

Nyheter

Jobbannonser

Kontakt

Skicka oss ett meddelande

Scroll to Top