Electrolux Professional AB

Electrolux Professional är en ledande global aktör som erbjuder professionella helhetslösningar till storköks-, dryckes- och tvättlösningar för alla typer av verksamheter. Hos oss hittar du marknadens bredaste utbud inom restaurang- och storkökslösningar och vi är den enda tillverkaren som kan erbjuda kompletta lösningar för alla dina behov.

VISSTE DU detta?
Hos oss kan du dessutom få hjälp med service och eftermarknad, utbildning, finansering eller funktionshyra via
OnE Lease: en komplett tjänst som inkluderar allt – köksutrustning, installation, rekommenderade tillbehör och rengöring till en låg, fast månadskostnad.

Med över 100 års erfarenhet av professionella lösningar och ett omfattande och tillförlitligt servicenätverk erbjuder vi kvalité att lita på. När du väljer lösningar från varumärket Electrolux Professional kan du alltid vara säker på att få högkvalitativa, hållbara och innovativa produkter med låga driftskostnader.

Varmt välkommen till Electrolux Professional!

Libero Pro – Mobilt kök!

LiberoPro är en mångsidig, professionell, plug & play-lösning. Ett mobilt kök som är perfekt när du behöver en flexibel lösning för matlagning med mer frihet. Hällarna kan användas tillsammans med andra horisontella lösningar från Electrolux Professional för att skapa ett elegant och effektivt tillagningsområde.

Läs mer »

Kontakta oss

Scroll to Top